• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları izmirde zara baby

selin1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
645
1
116
İzmir
kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim izmir bornovada zara var ama bize çok uzak karşıyaka çiğli yada kemeraltı civarlarında zara baby varmı .yada ykm ve boynerde zara nın ürünlerini bulabilirmiyim şimdiden saolun kızlar opuyorumnanaktan

Alsancakta görmüştüm yanılmıyorsam Zara mağazası... Bir de forumda var dediğiniz gibi.
balçova kipa avm de de olabilir aslında dikkat etmedim ama...

arkadasim ben sana yardim etmek isterdim ama maalesef izmiri bilmiyorum:( ama interneten bakabilirsin zaranin hangi sehirlerde nerede olduklarini netten bir arastir istersen

arkadasim ben sana yardim etmek isterdim ama maalesef izmiri bilmiyorum:( ama interneten bakabilirsin zaranin hangi sehirlerde nerede olduklarini netten bir arastir istersen

saol arkadaşım doğru söylüyorsun netten bakmak neden aklıma gelmediki nerde olduğunu öğrenirimopuyorumnanaktan

kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim izmir bornovada zara var ama bize çok uzak karşıyaka çiğli yada kemeraltı civarlarında zara baby varmı .yada ykm ve boynerde zara nın ürünlerini bulabilirmiyim şimdiden saolun kızlar opuyorumnanaktan
bornova dışında sadece alsancakta var zara
2. kordonda eski vakko binasının yerinde.

Back