• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde yeni bir yaşam

Umutsuz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
188
6
118
4 senedir esimin isi nedeniyle izmitteyim 4 senem zaten cok sancılı gecti.Dogru duzgun akadas ve cevre edinemedim Anca bir iki tanıdık edinmeye baslamısken simdide izmire gitme olayı gündeme geldi.Esim bir suredir iş arıyordu.Nihayet bekledigi sey oldu is iyice ciddilesti ve ikinci gorusmeye cagrıldı.Eger olursa izmire tasınıcaz.Ve ben cok korkmaya basladım acıkcası.Burda suan samimi olarak gorustgum tek bir arkadasım var.Oraya gidince herseye yeniden baslamam gerekecek.Üstelik ordada hickimseyi tanımıyor olucam.Offf vallah icim simiden daralmaya basladı. :sinifsinif:Konustugum birkac kisiizmir guzeldir alısırsın insanları sıcaktır hem komsulukta var burdaki gibi degil uyum saglarsın seversin dediler. Ama ben o kadar kolay olacagını sanmıyoum ozellikle izmirde oturan yada baska sehirlerden izmire tasınanlar ne diyor bu konuda cok merak ediyorum kızlar

izmir cok güzel bir sehir canım eminim sende cok seviceksin.izmire cok gitmişliğim var, nişanlım da orda yasiyor.bende 1-2 seneye ordayım Allah nasip ederse.opuyorumnanaktan cok cabuk alısırsın merak etme (:

ızmir başkadır arkadaşım,burada insanlar zorda kalsan tutar elinden,sıcaktır insanları...sahili güzel,yaşam pahalı değil...hiç üzülme burada arkadaşlıkların kolay gelişir.. :asigim:

izmir cok güzel bir sehir canım eminim sende cok seviceksin.izmire cok gitmişliğim var, nişanlım da orda yasiyor.bende 1-2 seneye ordayım Allah nasip ederse.opuyorumnanaktan cok cabuk alısırsın merak etme (:

umarım dediğin gibi olur canım izmire bende giitm birkac kez gezmek icin ama yasamak ayrı birsey üstelik kimseyide tanımıyor olcam yine birkac tanıdıgım olsa bu kadar cok korkmazdım sanırım

hoşgelirsin izmire şekerim... inşallah hayırlı olur sizin için... ben üniversiteyi burda okudum ;burda çalışmaya başladım... yani 10senedir ızmirdeyim ve burda olmak güzel :)

balçova tarafları güzeldir... kiraları bilemiyorum oralardaki ama mutlaka izmirli hatunlardan biri cevaplar...

hem sitede görmüyor musunuz zırt pırt yapılan izmir buluşmalarını ;katılamadım henüz birine ama sıcaktır izmirliler... hiç kimse olmazsa KK ızmir şubesi var sana arkadaşlık edecek :)

İzmir başkadır arkadaşım,burada insanlar zorda kalsan tutar elinden,sıcaktır insanları...sahili güzel,yaşam pahalı değil...hiç üzülme burada arkadaşlıkların kolay gelişir.. :asigim:

insallh canım icime bir nebze olsa da su serptin sağolasın.İnsanlarının sıcak oldugunu duydum ama ben biraz sanssızımdır sanrıım ondan dolayı korkuyorum.

anaaa bende balcovaya gidicem :lepi:bence izmirin en güzel yerlerinden birine gidicen ulasımı iyi,yer olarak güzel.kirayı,komsulugu faln bilimıyorum onu orda yasayan arkadaslar daha iyi bilir tabi..

hoşgelirsin izmire şekerim... inşallah hayırlı olur sizin için... ben üniversiteyi burda okudum ;burda çalışmaya başladım... yani 10senedir İzmirdeyim ve burda olmak güzel :)

balçova tarafları güzeldir... kiraları bilemiyorum oralardaki ama mutlaka izmirli hatunlardan biri cevaplar...

hem sitede görmüyor musunuz zırt pırt yapılan izmir buluşmalarını ;katılamadım henüz birine ama sıcaktır izmirliler... hiç kimse olmazsa KK İzmir şubesi var sana arkadaşlık edecek :)

mesajın icin sagol canım.Senin epey olmus 10 yıl uzun bir sure.Hayırlısı olsun hakkımızda baska bir sey diyemiyorum gercektende.İnsan yeni bir seye kalkısınca ilerisini goremdigi icin iyimi olur kotumu olur bilemiyor.Ama insallah bolesi daha iyi olur.Evet bulusmalardan haberim var olmazsa hepsine giderim artıkopuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım öncelikle..
ızmir yaşanılası bir şehir.
Burada çok mutlu olacağına eminim.
Annemde ızmir'e gelin gelmiş. Artık ızmirliyim diyor.sositososito
ıçin rahat olsun. bende Balçova tarafında oturuyorum.
Alışveriş merkezlerine yakın. ısınma sistemi jeotermal.
Çeşme, Urla, Gümüldür, vs. deniz mekanlarına yakın.
Her yere ulaşım var. Çok fazla otobüs var. 86 ve 169 favori otobüslerin olacak süprizzzzz
Herşey gönlünce olsun. Her konuda yardımcı olmaya hazırım..hihoyyyt

Hayırlısı olsun canım öncelikle..
İzmir yaşanılası bir şehir.
Burada çok mutlu olacağına eminim.
Annemde İzmir'e gelin gelmiş. Artık İzmirliyim diyor.sositososito
İçin rahat olsun. bende Balçova tarafında oturuyorum.
Alışveriş merkezlerine yakın. ısınma sistemi jeotermal.
Çeşme, Urla, Gümüldür, vs. deniz mekanlarına yakın.
Her yere ulaşım var. Çok fazla otobüs var. 86 ve 169 favori otobüslerin olacak süprizzzzz
Herşey gönlünce olsun. Her konuda yardımcı olmaya hazırım..hihoyyyt

sagol canım umarım yazdıgın gibi gelişir hersey.Yardım istegin icinde teskkur edrim canım kesin olursa izmir olayı daha basınızı cok agrıtırım buyrunnnnnnnnnherkesin yazdıgı mesaja cok tessekkurler icimi rahatlattınız..

Şimdiden ızmir'e hoşgeldin.. a.s.
ızmir'de yaşayıpta şikyetçi olan kimseyi ne gördüm nede duydum..
Şerhir güzel, insanlar güzel, hava güzel... deniz, güneş helede balçova'da oturacakmışsın ohhh daha ne olsun.
Hiç canını sıkma, burda güzel bir ortam edineceksin inşallah

Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?

canım tam üstüne bastın bende balçovalıyım...sen 15 yılda balçova sosyal açıdan çok değişti...ben kipa civarında oturuyorum...narlıdere tarafına doğru..o cadde üzerinde bir sürü alışveriş merkezleri vesaire yapıldı ne arasan var...yani öyle gecekondusu olan bir semt değil güzeldir.modern binalar falan.canın sıkılırsa atla arabaya 15 dk.inciraltı deniz kenarı..jeotermal enerji var..dokuz eylül hastanesi hemen ayağının dibinde...artık daha da bi kefilim...vereliniortaksengözlerimebaksanaba.s

İzmitten izmire gelince keşke çok daha önce gelseymişiz buraya diyeceksin..Balçova güzeldir..Karşıyaka,Bostanlı en güzel yerlerindendir..( yaşasın 35 buçuk kaydirigubbakcemile3 )
Ulaşım kolaydır...

Back