• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de Yeni Bir Başlangıç için En Güzel Yer Neresi?

Sesra1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
3
7
1
35
Merhaba arkadașlar,

Yakında İzmir’e taşınmayı planlıyorum ama şehir hakkında pek bir bilgim yok. 50’li yaşlarındayım ve eşimi kısa süre önce kaybettim. Şimdi hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Emekli olduğum için daha sakin ama aynı zamanda sosyal bir ortamı olan bir yer arıyorum.

Özellikle şunlar benim için önemli:

• Güvenlik: Yalnız yaşayacağım için kendimi güvende hissedeceğim bir mahalle tercih ediyorum.
• Ulaşım kolaylığı: Araba kullanmıyorum, bu yüzden toplu taşımaya yakın ve ulaşımı kolay bir yer olmalı.
• Sıcak komşuluk ilişkileri: Etrafımda samimi, sıcak insanlarla vakit geçirebileceğim bir ortam olsun istiyorum. Yeni arkadaşlıklar kurmayı çok isterim. 🤗
• Alışveriş olanakları: Yakınlarda market, mağaza gibi günlük ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerlerin olması önemli.

Hem huzurlu hem de sosyal hayatın olduğu, kadınlar için uygun olan bölgeler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim! 🫶

Bu arada ev mi alacaksınız ? Yoksa kirada mı olacaksınız ? Kira ise İnciralti taraflarını önerebilirim

Merhaba arkadașlar,

Yakında İzmir’e taşınmayı planlıyorum ama şehir hakkında pek bir bilgim yok. 50’li yaşlarındayım ve eşimi kısa süre önce kaybettim. Şimdi hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Emekli olduğum için daha sakin ama aynı zamanda sosyal bir ortamı olan bir yer arıyorum.

• Güvenlik: Yalnız yaşayacağım için kendimi güvende hissedeceğim bir mahalle tercih ediyorum.
• Ulaşım kolaylığı: Araba kullanmıyorum, bu yüzden toplu taşımaya yakın ve ulaşımı kolay bir yer olmalı.
• Sıcak komşuluk ilişkileri: Etrafımda samimi, sıcak insanlarla vakit geçirebileceğim bir ortam olsun istiyorum. Yeni arkadaşlıklar kurmayı çok isterim. 🤗
• Alışveriş olanakları: Yakınlarda market, mağaza gibi günlük ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerlerin olması önemli.

Hem huzurlu hem de sosyal hayatın olduğu, kadınlar için uygun olan bölgeler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim! 🫶
Hakkınızda hayırlısı olsun. maddi olarak rahatsaniz Dikili'yi düşünebilirsiniz. genelde emekli öğretmen ve bankacılarin yaşadığı yazları biraz kalabalık olan bir ilçe.merkeze yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta ama zaten sakinlik istiyorsanız merkezden uzak durmanızı tavsiye ederim

Eger satin alacaksaniz kesinlikle urla derim. Ömür uzatir insan iliskileri bir cok seyi kendinizin ekme bicme yeme durumu var. Koylulerde cok getiriyor yogurdu sutu yumurtayi vs.havasi cok guzel. Tum sokaklari nerdeyse denize cikiyor. Evlerin cogu mustakil guvenlikli olanlarida var. Eger kirada oturacaksaniz inciraltini veya torbaliyi tavsiye edebilirim.bu arada basiniz sagolsun

Karşıyaka Atakent,Bostanlı tarafları.Hem sahile yakın,yürüyüş yaparsınız,hem de avm ve çarşıya rahat ulaşırsınız.Ben Gaziemir’de merkezdeyim.Herşey elimin altında ,istediğim vakit çıkıp dolaşabiliyorum,büyük bir avm var yakınımızda ama sahilimiz yok😔Ulaşım çok rahat ve her yere var.Ben çoğu zaman aracımı kullanmıyorum mesela.Bu yazdığım yerlerde kiralar biraz daha fazla o yüzden yabancı uyruklu kişiler yok o yüzden rahat edersiniz.

Merhaba arkadașlar,

Bizim site 😂

Ama konum veremem ifşa olurum 😂😂😂

Karşıyaka, bostanlı, atakent, mavişehir, ataşehir iyidir. Karşı tarafta balçova, güzelbahçe mis gibi.

Merhaba arkadașlar,

Seferihisar taraflarini da araştırmanizi öneririm 🙂 urkmez gumuldur ozdere sahil kesimleri buralar hersey de var tam bir kafa dinleme yeri buralar

izmir de ulaşım konusunda pek sıkıntı yaşamazsınız neresine giderseniz gidin.
girilebilecek denizi de olsun derseniz oturdugum yerde urla, foça, dikili buralar güzel.
mordoğan da guzel diyolar ama hic gitmedim bir şey diyemem.
narlıdere tarafları çok güzel.

Bu arada ev mi alacaksınız ? Yoksa kirada mı olacaksınız ? Kira ise İnciralti taraflarını önerebilirim
Herkese güzel yorumları ve desteği için çok teşekkür ederim! Tüm önerilerinizi dikkatle okuyorum, gerçekten çok mutlu oldum. 💕

Bu arada, birkaç kişi kira mı yoksa satın alma mı düşündüğümü sormuş. Şu an için ev satın almayı planlıyorum, çünkü artık daha kalıcı bir düzen kurmak istiyorum. Ayrıca, İzmir ili içinde bir yer düşünüyorum. Daha uzağa gitmek istemiyorum, bu yüzden şehir içindeki bölgelerle ilgili önerileriniz benim için çok değerli.

Haha var tabi olmaz mı? Körfezin iki tarafında yerleşim çünkü. Karşıya geçiyoruz sonuçta.
o zaman ben de soruya salça olayım😅 bir memur için kiraları az ama güvenli düzgün ilçeler nelerdir, tayin isteyebilirim ileride, ya da ucuz 1+1 alınıp oturabilecek bir ilçe mahalle vs öneriniz var mı?

o zaman ben de soruya salça olayım😅 bir memur için kiraları az ama güvenli düzgün ilçeler nelerdir, tayin isteyebilirim ileride, ya da ucuz 1+1 alınıp oturabilecek bir ilçe mahalle vs öneriniz var mı?
Yok 😂

Kira azsa güvenli değildir, güvenliyse kira az değildir. İkisinin bir arada olduğu bir kombinasyon yok 😂 1+1 üzerinden gidersek görece güvenli, az biraz merkezi site içi falan daireler kiralık 20-25 bin, satılık 2.5-3 milyon aralığında.

İzmir pahalı bir şehir, özellikle emlak konusunda. Bana sorarsanız düzen bozup gelip yerleşilecek bir şehir de değil artık.

Merkezi bir yer olsun diyorsanız Bostanlı ,mavişehir olabilir...ama bu bölgelerin zemininin sağlam olmadığı bilinir..Bostanlı cıvıl cıvıl,birçok Cafe restorant var,bütün
marketler mevcut..Çarşamba günleri meşhur Bostanlı pazarı kuruluyor,insanlar her çarşamba akın akın pazara gider..Polis
Karakolu da var..tramvay ile avm'ye kolayca gidebilirsiniz..vapur ile karşı tarafa
geçebilirsiniz..sahil de yakın...evler genelde eski,dönüşüme giren daireler 10 milyondan
başlıyor..ama körfezde yüzerim diye
düşünmeyin,sadece seyretmelik..en yakın yüzme noktası 1 saatlik
yol..

Merkezi bir yer olsun diyorsanız Bostanlı ,mavişehir olabilir...ama bu bölgelerin zemininin sağlam olmadığı bilinir..Bostanlı cıvıl cıvıl,birçok Cafe restorant var,bütün
marketler mevcut..Çarşamba günleri meşhur Bostanlı pazarı kuruluyor,insanlar her çarşamba akın akın pazara gider..Polis
Karakolu da var..tramvay ile avm'ye kolayca gidebilirsiniz..vapur ile karşı tarafa
geçebilirsiniz..sahil de yakın...evler genelde eski,dönüşüme giren daireler 10 milyondan
başlıyor..ama körfezde yüzerim diye
düşünmeyin,sadece seyretmelik..en yakın yüzme noktası 1 saatlik
yol..
Çok güzel anlatmışsınız Bostanlı ve Mavişehiri. Özellikle ulaşım ve sosyal yaşam açısından cazip görünüyorlar. Ancak zeminin sağlam olmaması beni biraz endişelendirdi, çünkü depremden çok korkuyorum.

Ayrıca bütçem biraz daha sınırlı. 10 milyon benim için mümkün değil, ama banka kredisi ile birlikte maksimum 4,5 milyon civarında bir bütçem var. 1+1 bir ev kendime yetecek kadar bakiyorum.

Tekrar çok teşekkür ederim, önerileriniz benim için çok değerli! 😊

Herkese güzel yorumları ve desteği için çok teşekkür ederim! Tüm önerilerinizi dikkatle okuyorum, gerçekten çok mutlu oldum. 💕

Bu arada, birkaç kişi kira mı yoksa satın alma mı düşündüğümü sormuş. Şu an için ev satın almayı planlıyorum, çünkü artık daha kalıcı bir düzen kurmak istiyorum. Ayrıca, İzmir ili içinde bir yer düşünüyorum. Daha uzağa gitmek istemiyorum, bu yüzden şehir içindeki bölgelerle ilgili önerileriniz benim için çok değerli.
Bostanlı, mavişehir

Back
X