İzmir'de yaşayan Spiritüelliğe ilgisi olanlar☺️

cilekstrawberry

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
696
13
39
Merhaba dostlar
İzmir de yaşayan ve Spiritüel konulara, kişisel gelişim Konularına merak duyan, eğitim alan yada almak isteyen ama bilmeyen :) arkadaşlar bir grup kuralım ve bilgilerimizi paylaşalım. Güzel bir grup oluşturursak eğer gerçek hayatta da buluşup konuşabileceğimiz belki bir Çay içeceğimiz bir grubumuz olsun istiyorum. Ben İzmir de GüZelyalıda yaşıyorum. Kişisel gelişim ve spiritüelliğe çok ilgim var siZlerden de bekliyorum sevgili Izmirli güzeller :)

Merhaba Canım ben çok meraklıyım, aşırı ilgim var spiritüel yaşama ve kişisel gelişime. ama İzmir de yaşamıyorum malesef.
grup kurarsan buradan da paylaşımlara devam edin lütfen bende faydalanmak ve ortak noktam olan insanlarla paylaşımda bulunmayı çok istiyorum

Merhaba canım tabiki paylaşımda bulunurum. Spiritüel yaşam insanın hayatını tamamen iyileştiriyor. Şu madde hayatından biraz olsun uzaklaştırıp bizi özümüze döndürüyor. Hoşgeldin grubumuza. Işık ve sevgi olsun!

Merhaba arkadaşım Spiritüel demek, Genel olarak, ruhunu huzura kavuşturmayı bilen, iç dünyasında kendisi ile barışık olmayı seçen ve düşünce biçiminde pozitifliği benimsemiş kişiler için kullanılan bir sıfattır. Aslında ruhçuluk da denilebilir. Yani mesela 6. Hislerimiz yada farkında olup olmadığımız şifa yönlerimiz bunlar hep spiritüel hayat demektir. NeredensiniZ bu arada?

Espritüellik bundan türemiş olamaz dimi? Çağrışım yapıyor ya hani..

Arkadaşlar hiç İzmir' de ilgilenenler bilgi paylaşımı yapmak isteyenler yok mu yahu :) hep çalış hep madde olmaz biraz içimize ruhumuza dönmeliyiz heey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…