izmirde yaşayan hamınlar yardım lütfen

hyperion

deniz
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
193
3
38
İzmir
hamınlar 37+1 günlük hamileyim ve nerede doğum yapacağım hakkında çok kararsızım süreklı gittiğim bir doktorda yok sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım ben gitmedim ama bi arkadaşım Reşat Bozoklar'a gitti hep ve çok memnun kaldı. Eğer bende hamiş olursam ona gitmek istiyorum...

hamınlar 37+1 günlük hamileyim ve nerede doğum yapacağım hakkında çok kararsızım süreklı gittiğim bir doktorda yok sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var

bende reşat bozokları tavsiye ediyorum. kendısıne gebe oldugum ıcın degıl gebe kalabılmek ıcın tedavıye gıdıyorum. cok ıyı anlayışlı ve ınsana huzur veren bır goruntusu var .senı dınler ve mutlaka cozumunu bulmadan bırakmaz. Karataş ve Çınarlı ile anlaşması var .Çınarlı tamamen ozel ama Karataş SSK lılara bakıyor. Arkadasım yenı Karataşda dogum yaptı resat beyın hastasıydı o da prensesler gıbı bakıldım dedı cok memnun kalmıstı.
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

canım ne tedavisi görüyorsun? biz de yaklaşık 6 aydır deniyoruz ama ne gelen var ne giden

canım bana buca kadın doğum hastanesindeki gülsün soypaçacıyı tavsiye etmişlerdi oda çok anlayışlı bilgili bir doktormuş

canım ne tedavisi görüyorsun? biz de yaklaşık 6 aydır deniyoruz ama ne gelen var ne giden

merhaba ayşe .ben yaklasık 3 aydır gıdıyorum resat beye daha oncesıde tum tetkık ve tahlıllerımı rahım fılmını cektırıp yaptırdıgım ıcın hazır ve nazır gıttım ona :) neyse, bız dedı en basdan baslayalım ve yumurtlama takıbı yapalım dedı ıste ıkıncısını yaptım ama tutmadı henuz sımdı bende sebepsız ınfertılıte var oyle dıyorlardı hep bana ama Resat bey dedı kı rahımde yumurtlamada oluşan bır sıvı varmıs progesteron dıyorlar o azmıs yanı döllenme olsada tutunamıyormus bebişim. bılmıyordum .sımdılık ılacı (klomen)kestik sadece progestan kullanıcam 3 ay bakalım dedı deger yukseldıkce şansımız artacak yınede 3 ay olmazsa progestan+klomen+ovıtrelle denerız dedı.
sımdı resat bey oyle bırıkı hanı gercekten sorun cok basıtse dırek aşılama yada Tüpe yonlendırmıyor denıyelım dıyor ugrasalım dıyo her detayı degerlendırelım der hep. cok ıyı bırı yaaa gerceten.

Bu ay da deneyeceğiz biz bakalım ama muhtemelen yine tutmadı. çünkü adet belirtilerim başladı canım. Biz söke'de oturuyoruz. Kuşadasında İsmail hakkı yağan diye bir doktor var bi ona görüneceğim ama memnun kalmazsam İzmir'e gelip Reşat beyle de görüşmek istiyorum...

Aşılamamı yapıyorsunuz yoksa folükil takibi mi ????

Aşılamamı yapıyorsunuz yoksa folükil takibi mi ????

canım henüz o yollara başvurmadık. Biraz gelişine bıraktık eşimle. Çok üzerine düşmemeye çalışıyoruz. Çünkü ilk bebek kararı aldığımızda vücut dengem şaştı. erken adet oldum falan. O yüzden yazı korunmadan geçireceğiz. Ama Eylül- ekim gibi eğer olmazsa bebişimiz eşim ve ben dooktora görüneceğiz. Hoş ben mayıs haziran gibi doktora gidip kontrollerimi ve testlerimi olmuştum. onlarda her şey normal demişti doktorum..

rahim filmi,sperm testı, adetın 3.günü 21.günü bu testlerı yaptırdınmı. rahim filmi olmadan hıcbır tedavıye baslamazlar bılgın olsun

rahim filmi,sperm testı, adetın 3.günü 21.günü bu testlerı yaptırdınmı. rahim filmi olmadan hıcbır tedavıye baslamazlar bılgın olsun

bunların hiç birini yaptırmadım canım. sadece hormon testleri, biyokimya, torch, elisa testlerini yaptırdık. bu ay da bekledikten sonra eşimle doktor yolcusuyuz. İnşallah gerek kalmaz...

bunların hiç birini yaptırmadım canım. sadece hormon testleri, biyokimya, torch, elisa testlerini yaptırdık. bu ay da bekledikten sonra eşimle doktor yolcusuyuz. İnşallah gerek kalmaz...

inşallah canım .hemencıcık kalırsın gebede bunlara ıhtıyac duymazsınız. ben 3 yıldır ugrasıyorum olmuyor . artık pes etım cok uzuluyorum yıpranıyorum kendımı herseyden soyutluyorum .evlılıgım zarar gorecek dıye korkuyorum cunkı ınan beklemek kadar zor bırsey degıl ınsan baskalarının hamılelık haberlerını duyunca cok uzuluyoru ben kendıme gelemıyordum yatak döşek yatıyordum. artık kafaya takmıcam yoruldum etrafımdakılerıde cok uztum. ALLAHIn takdırı verırse dunyalar benım olur vermezsede yapacak bırseyım yok....
ınsallah senın hemen olur.

İnşallah canım hayırlısıyla göbüşlerimiz bebişle dolar da sağlıkla kucağımıza alırız...

merhaba hyperion
ben 1 ay önce doğum yaptım egepol hastanesinde doktorum hakan sabırlı
hastaneden ve doktordan çok memnun kaldım zorunlu olarak epidural sezaryen oldum
internette okuduğun ya da etraftan duyduğun hiçbir srzaryen sonrası sorunu yaşamadım
hemşireler kaldırdığı andan itibaren hiç yatmadım her işimi kendim yaptım
bu hem kişini bünyesiyle alakalı hem de anestezi ekibinin uzmanlığıyla
ben memnun kaldım tekrar hamile kalsam yine aynı doktorla aynı hastanede doğum yapmayı tercih ederim
reşat bey hakkında ben hiç iyi şeyler duymadım farklı konularda yazmıştım zaten ben bu yüzden tercih etmedim kendisini

sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

merhaba canım 33. haftamda egepole gittim geç kaldığımı ve bu haftadan sonra alamayacaklarını söylediler hakan sabırlıyı bende çok duydum gidecektim ama kabul etmediler malesef kii

merhaba canım 33. haftamda egepole gittim geç kaldığımı ve bu haftadan sonra alamayacaklarını söylediler hakan sabırlıyı bende çok duydum gidecektim ama kabul etmediler malesef kii

çınarlı ya git istersen reşat bey orada bir de güngör bey var
sgk ile anlaştı yanılmıyorsam kabul ederlerse oranın anestezi ekibi de çok iyiymiş
reşat bey hakkında düşündüğümü yazmıştım
güngör bey hakkında kötü birşey duymadım hatta bir tanıdığımın iki doğumunu da o yaptı hala da sadece ona gider
20 küsur yıllık doktoru :)

ben mendereste oturuyorum istedim ki yakın olsun sancım geldiğinde hemen varayım hastaneye istiyorum ama anestezi ekibi nasıldır hiç bilmiyorum yarın gidicem buca kadın doğumdaki gülsün soypaçacıya sorcam herşeyi doğumhaneyide görmek istiyorum insallah herşey yolunda gider 15 gün önce uzm.dr şükriye arısoya gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz ve hiç bilgi vermıyor bebek hakkında

ben 2 yıllık tedawı goruyorum ama bı sorunda yok sonucta. sızde tedavı goruyomussunuz. dıkkatımı cektı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…