İzmir'de yakın zamanda doğum yapanlar

zebekine

Guru
Pro Üye
24 Aralık 2011
5.249
8.709
34
merhabalar,
İzmir'de ikamet ediyorum şuan 10 haftalık hamileyim farkındayım erken ama araştırmalara başladım..
şuan Şerife dikayak doktoruma gidiyorum kendisine aşığım çok seviyorum doğumları egepol hastanesiyle anlaşmalı orada yaptırtırıyor fakat şuan ki doğum ücreti 17.000 tl kendisi alıyormuş egepolde doğum için 12.000 istiyormuş yani 29.000 toplamda tabii ben nasipse doğurana kadar ne olur bilinmez
zaten muayeneye 800 tl de ödüyorum bana bu rakamlar çok ütopik geliyor açıkçası..

sadede gelecek olur isem;
doğumlarınızı nerde hangi doktorla hangi hastanede ne kadara yaptınız.. memnun musunuz kafam çok karışık

Ay bu başlığı takip ederim ben. Yalnız başlığı açtığı yer daha hamile olanların olduğu bir yer olduğu için belki çok yazan olmayabilir. Bebek ve çocuk sağlığı başlığına belki yazabilirsin bilemedim. Ben de izmir deyim hamile değilim ama planlıyorum. Ben de öğrenirsem çok iyi olacak hastane ücretlerini izmir de.

Sada hastası Özlem Özbilen tavsiye ederim.Fiyatlari hep uygundu.

İnsallah yakin zamanda guzel haberlerini aliriz

Ege Üniversitesi hoca kendisi doğum yaptırırsa 13-14 bin demişti bikaç ay önce, Çiğli Ekolde de 15 binden başlıyor diye biliyorum.Ben Ege Üniversitesine gidiyorum ama kararsızım doğum konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…