İzmir'de uzman perinatolog arıyorum

Prof.Dr.Mert KAZANDI özeline gidiyorum çok memnunum,tavsiye ederim. Mutlaka hastanede muayne olmak istiyorsanız arkadaşımın doktoru Doç.Dr.Mete ERGENEOĞLU ki arkadaşımda çok memnun. Her ikiside Ege Üniversitesinde.

20.haftada ayrıntılı için gitmek istiyorum ilk gitmemde ayrıntılıyı yapar mı acaba
Fiyatları hakkında bilginiz var mı

ayrıntılı yaptırmak istediğinizi belirtirseniz Mert Bey mutlaka ki yapar. Mete beyi çok ayrıntılı bilemiyorum, sadece arkadaşım memnun olduğunu dile getirmişti. Mert Beyin ücreti biraz yüksek gelebilir prof.olduğu için ama kesinlikle çok güvenilirdir. internette tel.numaraları var arayıp ücret ve randevu bilgisi alın bence kararınızı ona göre verirsiniz.

Özel Çınarlı kadın doğumda yaptirabilirsin.Anıl Bey var orda çok ilgili uzun uzun inceleme yapıyor ve sizede gösteriyor.Ücrette 200 tl.

Canim hastaneden bilgi alabilirsin...Benim riskli gebelik erken dogum yapiyorum tavsiye uzerine gittim.Radyolog oldugunu biliyorum daha once unv.hst.girmistim ama bu kadar ayrintili bakilmamisti.Organlari incelerken sizede aciklama yaparak gosteriyor.Beni tatmin etti acikcasi bu konuda uzman...

Çok sağolun bilgilendirme için
Yarın hastaneyi arayıp bilgi alayım
İnşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…