• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmir’de uzman doktor (infertilite+tekrarlayan kayıplar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
812
316
103
34
Arkadaşlar ortak sorunumuz iyi bir hekim bulamamak bu şehirde
2 kaybım var 3.bebeği istiyoruz 10 ay oldu hala yok başlık üzerine gidip memnun kaldığınız doktorları yazabilir misiniz? Neler uyguluyorlar

Canim servikal gebelik gecirdim medikal park Eray bey tup bebek yapiyor ve sıkıntılı gebeliklerde uzman ama 400 tl muayenesi.
Konakta Ahmet beyi de cok övmüşler ben gitmedim bilmiyorum yorumlardan bakmistim.

Arkadaşlar ortak sorunumuz iyi bir hekim bulamamak bu şehirde
2 kaybım var 3.bebeği istiyoruz 10 ay oldu hala yok başlık üzerine gidip memnun kaldığınız doktorları yazabilir misiniz? Neler uyguluyorlar
Geçmiş olsun öncekikle
Tedaviye başlayabildiniz mi?
İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba

Geçmiş olsun öncekikle
Tedaviye başlayabildiniz mi?
İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba
Aslında başlamıştım yumurta takibine 1 kere yaptırdım tutmadı 2 aydır doktora da gitmiyorum kendim de hamile kalmadım maddiyatı toparlayıp aşılama düşünüyorum 14 ay oldu

Aslında başlamıştım yumurta takibine 1 kere yaptırdım tutmadı 2 aydır doktora da gitmiyorum kendim de hamile kalmadım maddiyatı toparlayıp aşılama düşünüyorum 14 ay oldu
Peki hangi hastanede denediniz de olmadı
Geçmiş olsun
Özelde sanırım
Ben araştırma ya da devlet istiyorum

Peki hangi hastanede denediniz de olmadı
Geçmiş olsun
Özelde sanırım
Ben araştırma ya da devlet istiyorum
İrenbe Barış büke riskli gebelik uzmanı kendisi 2 kayıp sonrası riskli gruptayım zaten gebelik başlangıcından itibaren onunla olacağım için onunla birlikte hareket etmek istedim devlette malesef yapamam çalışıyorum vaktim yok

İrenbe Barış büke riskli gebelik uzmanı kendisi 2 kayıp sonrası riskli gruptayım zaten gebelik başlangıcından itibaren onunla olacağım için onunla birlikte hareket etmek istedim devlette malesef yapamam çalışıyorum vaktim yok
Çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun
Allah şifa versin
Sağolun mesajınız için

Merhabalar baris beye gidiyormusunuz benimde 2 kaybim var 10 ay oldu en son dusugumden sonra fakat hamile kalamadim

Prof dr sefa kelekçiyi de listenizie alın isterim kendisinin muayenelernden çok memnun kaldım instagram hesabı da var. Riskli gebeliklerde uzman kendisi.

Back