izmir'de uygun kiralı ev arıyorum

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
43
arkadaşlar inşallah sizin sayenizde uygun bir ev bulurum.foçadayız eşimin tayini izmir karşıyakaya çıktı.karşıyakada ve karşıyakaya yakın yerlerde en fazla 350 tlye kadar bakımlı bir ev arıyoruz.şuanki kiramız 200 tl. Ev eski ve kullanışsız hiçolmazsa mutfağı geniş dolapları düzgün ve banyosu kullanışlı bir ev olursa çok sevinirim.:enbuyukkk:

350ye zor bulursunuz gibi geliyor bana.
Evkalar ucuz sanırım, emin değilim ama, netten bi ön araştırma yapın bence.

ben geçenlerde arıyordum ev değiştircez diye bulduklarım var ama bilmiorm uyarmı 375 ve 400arası var bikaçtane..

3+1 115m2 3kat 375tl (1703sok evinleblebici i.o. karşısıymıs) ksk alaybeyde..

bide 1666 sokakta var bizim evin karşısı 4.kat snrm 400tl...

bence de zor bulursnz... biz gece nsene 500 girdik. ev sahibi zam yapcak diye ev bakalım dedik 400 den aşagı yok oyle bakımlı düzgün ev..

babamın bir emlakcı astsubay arkadası var..istersen onun numarasını vereym.. yada nette vardır. Özkan emlak tı sanırım.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar egekentte sıfır evlerin kiraları 300-350 ama 2 yaşında kızım var istiyorumki kreşe yakın olsun bende işe girmek istiyorum ulaşımımız kolay olsun

2yaşıında çocugu kreşe yollama bnce ama tabi snn düşüncen umarm en kısa sürede bulursunz ev

kızlar karşıyaka körfez evlerinde 4 +1 daireler 500 tl ( bizim apt) daha fazla seçenek vardır ama been bilmiyorum bilgilerinize

4+ 1 lerde çift banyo var kiler var mutfak geniş balkonlu çift balkon var salon balkonu izmir manzaralı çok güzel..

Ben Yeni Girne-Örnekköy,yeni açılan otoban civarında oturuyorum.Örnekköy'de bildiğim bir tane özel bir tane de devlete ait olmak üzere 2 tane kreş var.Oturduğum yere de yakın.Size özel mesaj atmıştım;ama uymadı sanırım.

X