İzmir'de uygun fiyatlı burun estetiği

Tenebre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
89
22
Merhaba kızlar, ben geçen yıl Cem Karas'a burun estetiği oldum, hiç memnun kalmadım 2,5bin lira vermiştim. Şuanki burnumdan çok rahatsızım fakat tekrar o kadar para bayılmak istemiyorum. 1 ay içinde ameliyat olmak istiyorum, verebilecegim para en fazla 2bin lira. Acaba İzmir'de bu fiyata, işini düzgün yapan bir doktor var mıdır? Teşekkür ederim

Çok doğru söylüyor arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 3 buçuğa oldm gel Gör ki bu mu yapılan burun dersin şimdi Aklım olsa verirdim 7-8 bini bi kerede hallederdm uğraşıp durmadım böyle ki yaptırmaya kalkınca aynı parayı bulacak yani

bende negatif yorum atan olmak istemezdim açıkcası 2. Operasyonu düşünmezdim şimdi kara kara

Istisna mı bilemeyiz herkes de buraya yorum yapmıyordur zannediyorum bilemicm her neyse mutsuzum

Bu konuda yalnız değilsiniz. Ben de üç ay önce ameliyat oldum. Hiç memnun değilim. Burun yüzüme göre fazla küçük. Sırtı çok oyulmuş, delikler eşit değil, çıkıntı var ve ufak bir çöküntü. Çok pişmanım çook.

Senin yerinde olsam özel Tınaztepe hastanesine özgür beye giderim. Ben orda atay atabeye oldum ikisi birlikte giriyor. Onun kendi hastalarınıda gördüm işinde çok iyi

Can kopal çok küçük yapıyor ve çok oyuyor resmen burunda kemik kalmıyor bu çok sakıncalı bi durum.çokmeye yol açar. Ben 5 bucuk miryar verdim oldum ve benden sonrada çok kişi oldu dr hepsi memnun. Revizyondada hastane ücret alıyor sadece dr almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…