Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 2 olumsuz sonucum var ilki düşük ile sonuclandı tecrübeli arkadaşlar irenbe mi tavmergan mı veya herhangi doktor embriyolog da cok önemli
Merhabalar, hangi doktora gittiniz acaba ?Smyrna da yaptırdım ilk denemede bir oğlum oldu.
sonuc ne olduMerhaba,19 ocakta ilk tüp bebek denememin transferi yapıldı. Hala sürecin içinde biri olarak merak ettiğin her şeyi sorabilirsin. İzmir’de Tavmergen’de yaptırdım memnunum İrenbe’yi hiç bilmiyorum.
Merhabalar, hangi doktora gittiniz acaba ?
İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acabaSmyrna da yaptırdım ilk denemede bir oğlum oldu.
İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acabasonuc ne oldu
İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba
İrenbe tüp bebek merkezi...Kaan bozkurt oneririmMerhaba arkadaşlar 2 olumsuz sonucum var ilki düşük ile sonuclandı tecrübeli arkadaşlar irenbe mi tavmergan mı veya herhangi doktor embriyolog da cok önemli
SağolYok canım malesef
10 haftalık hamileyimsonuc ne oldu
Eşimden bosaniyoruz cnm irenbe de ama düstü önerim ista git