İzmir'de temizlik işlerine gelecek yardımcı bayan arıyorum,tavsiyeleriniz var mı?

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
:kkk: kızlar izmir'de gündeliğe gelen bayanların fiyatı nedir?sizin aldığınız ve memnun olduğunuz gündelikçiniz var mı?

Son düzenleme:
selam bana gelen yardımcı bayan 95 liraya geliyor ama herşekilde memnunum.eğer istersen sana yönlendirebilirm..

merhaba, ben ilgileniyorum, boş günü var mı? bana yönlendirebilir misiniz? ilk sefer tam gün gelsin şuan ev kirlendi. ama sonrasında yarım gün gelir mi, bir sorabilir misiniz? annem de iyi birini istiyor, o sürekli tam gün istiyor, memnun kalırsak devamlı alacağız. acil dönerseniz çok sevinirim. çok teşekkür ederim.

Bornova taraflarında oturuyorsanız bizimkini yönlendirebilirim..Gayet memnunuz..
100'e geliyor bize..

Bornova taraflarında oturuyorsanız bizimkini yönlendirebilirim..Gayet memnunuz..
100'e geliyor bize..

merhaba, ben ilgileniyorum. karşıyakadayım ama evimin yeri çok kolaydır, otobüsler dolmuşlar evimin önünden geçiyor, bornovadan 15 dakikada gelir. bu tarafa gelir mi?

merhaba, ben ilgileniyorum. karşıyakadayım ama evimin yeri çok kolaydır, otobüsler dolmuşlar evimin önünden geçiyor, bornovadan 15 dakikada gelir. bu tarafa gelir mi?

Ben size özelden telefon nosu vereceğim yarın..Kendisiyle bir görüşürsünüz :34:

Ben size özelden telefon nosu vereceğim yarın..Kendisiyle bir görüşürsünüz :34:

merhaba, kaç gündür size cevap yazmaya çalışıyorum, özel mesaj göndertmedi sistem anlayamadım. halbuki ordan yazışırken birden böyle oldu. o yüzden burdan yazıyorum. çok teşekkür etmek istedim yardımlarınız için:) sevgiler:)

Back