İzmirde spor salonu ?

BeyzaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
23
0
arkadaşlar izmirde özellikle bornova çevresinde bayanlara özel iyi bir spor salonu biliyomusunuz ?yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende bu konuyu araştırırken gördüm başlığınızı,bende arıyorum bu aralar ama Konak civarlarında Kahramanlar Alsancak gibi..
Bornova da bilmiyorum yardımcı olamayacağım da konuyu okuyanlar belki yazdığım bölgelerde bildikleri gittikleri yerler vardır.

Bende aynen izmirde spor salonu arıyorum.B-fit ve shape for womens ı buldum.Ama kararsız kaldım.Shape for womens ın yoga pilates-sauna-fitness 3 ü birarada programı var.Biraz o kafama yattı ama hala kararsızım.İzmirli tecrübeli bayanarın yorumlarını bekliyorum efem sevgiler

hu? izmirli bayanlar nerelerdesiniz? denedinizmi bu spor salonlarını yada başka bir yer öneriniz varmı memnun kaldığınız? karşıyaka civarı arıyorum ben..

izmir çiğli kipaya yakın shapes for women da bir kampanya var gerçi ben kaçırdım süresini ama yenide yaparız kampanya dedi telefona bakan bayan neyse...16 saat yoga pilates,16 saat fitness,sauna ve danışmanlık hizmeti veriyolar ayda 79 tl...acaba gitsemmi? Yokmu bir arkadaş bu tarz deneyimi yaşayan ve sonuç alan acaba?

X