• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Izmirde siyah saçı sarıya kadar açabilecek kuaför önerenler?

ggg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
52
0
36
Aydın
Saçlarım belıme kadar uzundu ve süper ir rengi vardı .değişiklik olsun dıye açtırmak ıstedım gıtmedıgım kuaför kalmadı hem parama hem saçıma olan oldu en sonunda simsiyaha boyadım.. ama tekrar yaptırmak istiyorum İZMİRDEE bildiginiz denediğiniz bir kuaför var mı_?

Levent Özlü iyi diyorlar balçovada birde güzelbahçede var
loreal platiniumla açtırırsan iyi olur normal açıcılar yakıyor saçları

benım gıttıgım ve asla pısman olmadıgım bornova da HANİFİ bır dıgerı de goztepe tarfnda kuzenmn arkdsı ama yanlıs anlasılmasn reklam fln deıl cnk ben gtmedm ama kuzenm yaptrmıs rofle cok dogal olmustu cok begenmıstım ama dedıgım gb denemedm . ama hanıfı den memnunum :66:

benım gıttıgım ve asla pısman olmadıgım bornova da HANİFİ bır dıgerı de goztepe tarfnda kuzenmn arkdsı ama yanlıs anlasılmasn reklam fln deıl cnk ben gtmedm ama kuzenm yaptrmıs rofle cok dogal olmustu cok begenmıstım ama dedıgım gb denemedm . ama hanıfı den memnunum :66:

sen ne renge boyatıyorsun saçlarını? bir de kuzenin yaptırdığı göztepeteki yerin ismi nedir nerdedir?

Levent Özlü iyi diyorlar balçovada birde güzelbahçede var
loreal platiniumla açtırırsan iyi olur normal açıcılar yakıyor saçları

evet platiniumu duydum iyiymiş baya. ama işte yapabilen olursa. gitmediğim kuaför kalmadı hep turunculuk oldu saçlarım da:( levent özlü sen denedın mı ya da yaptırsan tanıdgın var mı acaba?

Back