İzmir'de sezeryana çok mereaklı olmayan bir doktor tavsiye edermisiniz?

E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba ben hamile kalmaya çalışıyorum ve abimin eşi de hamile..ikimiz için doktor arıyorum ama herkes başka bişey söylüyor ama ben 3D ultrasonu olan her zaman arayabileceğim özel muayenesi yanında hastane de de çalışan bir doktor arıyorum alsancakta olursa da iyi olur...Bildiğiniz biri var mı?

canım orkan tatlı var yeşilyurt devlet hastanesinde özel muayhaneside alsancakta kıbrıs sehitlerinde

Merhaba ben hamile kalmaya çalışıyorum ve abimin eşi de hamile..ikimiz için doktor arıyorum ama herkes başka bişey söylüyor ama ben 3D ultrasonu olan her zaman arayabileceğim özel muayenesi yanında hastane de de çalışan bir doktor arıyorum alsancakta olursa da iyi olur...Bildiğiniz biri var mı?

canım birdal tosyalı çetinol var..çok tatlı bi kadın...alsancak devlet hastanesi doktoru..muayenehanesi alsancakta sevinç pastanesinin üstü...ben çok memnundum..epidural normal doğum yaptım..

ege ünv.dr sermet sağol varmış.çok iyi bir profmuş.alsancakta muayenesi varmış.ben ona gidecem.sezeryanada karşı biriymiş diye söyledi giden bir arkadaşım.inş.yardımcı olabilmişimdir.

herkes çok teşekkür ederim..çok sağolun :)

bişey daha sormak istiyorum...bu konularda pek bilgim yok..doğumu da yine özel hastanede yapmak istiyorum..bu sağdığınız doktorlara gidince delet hastanesinde mi doğum yapıyosunuz yoksa tercih sizin mi prosedür nedir?:)

X