• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde satılık gelinlik bindallı 34-36 beden(açık) arıyorum

ircinia

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
467
219
303
İzmir
Kızlar sayfalarca dolandım ama izmirden bedenime uygun istediğim birşey bulamadım. Izmirden olması lazım denemeden alamam. haziran gibi evlenicez ama nikah olcak yarım saat için okadar para vermek istemiyorum 34-36 bedenim 75b göğüs 1.68 boyum var. Haberlerinizi bekliyorum

keske ızmırde olsaydım gelınlıgım buyuk ıhtımal sana tam otururdu dener bakardın begenırmıydın bılmem ama bedenıne olucagından oturcagından emınım

Kızlar sayfalarca dolandım ama izmirden bedenime uygun istediğim birşey bulamadım. Izmirden olması lazım denemeden alamam. haziran gibi evlenicez ama nikah olcak yarım saat için okadar para vermek istemiyorum 34-36 bedenim 75b göğüs 1.68 boyum var. Haberlerinizi bekliyorum

canım özellikle izmir diye belirtmişsin ama vücut ölçülerimiz o kadar aynı ki yazmadan edemedim. bende bu yaz evlendim aysira dan 34 beden gelinlik aldım. boyumuz bile aynı istersen resmini gönderebilirim. sende haklısın denemeden olmaz böyle şeyler ama fikir olsun diye yazdım. ama sıfır ya da ikinci el farketmez eğer bulabiliyorsan aysira dan al derim. çünkü 34 beden yani zayıflara göre en güzel onlarda var. tam oturuyor. ben çok zorlanmıştım ararken.

Back