İzmir'de saldırıya uğrayan heykel eski yerinde

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İzmir'de saldırıya uğrayan heykel eski yerinde
57643f764967832d8872e5c2.jpg

Türkiye
17.06.2016 Cuma 21:17
  • Haber: CNN TÜRK
  • Fotoğraf: İHA

İzmirspor metro durağında duran heykel, düzenlenen uğradığı saldırı sonucu tahrip edilmiş, heykelin yeniden yerine konulması konusunda sosyal medyada da kampanya başlatılmıştı.

Heykel düzenlenen törenle eski yerine konuldu.

Heykeltraş ve sanatseverlerin katıldığı törenle heykel bulunduğu yere yan olarak yerleştirildi. Törende esere yönelik saldırı kınandı.

Heykelin bulunduğu yere konulan ekranda ise heykele yapılan saldırının görüntüleri yayınlandı.

Capture.JPG

İspanyol heykeltraş Amancino Gonzales Andres eylül ayında gelerek heykele son halini vererek eski yerine dikecek.

Capture.JPG

http://www.cnnturk.com/turkiye/izmirde-saldiriya-ugrayan-heykel-eski-yerinde

İzmir lilerı tebrik ediyorum. Heykelin pipisini el birliğiyle yerine koydular :-)
İzmirlileri tebrik ederken Yobazlari da kınıyoruz tabi ve geçmiş olsun diyoruz :KK53: bu kadar Algida Seçici olmasınlar diyoruz Nerede pipi meme var radarlarina takiyorlar sonra memleket meselesi yapıyorlar. Aşırı ilgileri var.

İzmirlileri tebrik ederken Yobazlari da kınıyoruz tabi ve geçmiş olsun diyoruz :KK53: bu kadar Algida Seçici olmasınlar diyoruz Nerede pipi meme var radarlarina takiyorlar sonra memleket meselesi yapıyorlar. Aşırı ilgileri var.

Vurdu gol oldu :halay:

Heykele bakınca sadece pipi mi görüyorsunuz ? Sizin için tek ifade ettiği bu mu ?
:) Biz bunu 10 sayfa tartışmıştık, deneme bence. Eline oyun hamuru alsa şekil veremeyecek biri olarak, sanatın bu dalıyla alakalı bir atıfta bulunmam yanlış olur. Keşke bunu herkes anlayabilse.
Çok var böyle klasik müzikten anlamaz, enstrümantal müziği uyku getirici, sıkıcı olarak niteler.
Çok zor ya hani tarzım değil demek, karalamak daha basit geliyor.
Bir sanat eserini anlayabilmek için gerekli altyapının olması gerekiyor.

Neyse sevindim tamir etmişler yine de... Heykeltraştan şahsım adına utanmıştım, adamın eserini ne hale getirdiler ya, ayıp...

X