• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri izmirde sade sık nisanlık bulabilecegim yer tavisyesi olan ?

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.125
798
merhaba arkadaslar 12 temmuzda nişanım var . evde eş dost arasında olacak. uzun sade sık bir elbise istiyorum ama model oalrak aklımda birsey yok. evde olacagı icin öyle güllü dallı ya da kabarık birsey istemiyorum. fikri olan magaza bilen varsa yorumları yazarsa çok sevinirim:emir_bebek::nazar: tesekkürler

karşıyakada çok güzel modeller var ve kemeraltı gibi aşırı kalabalık olmadığı için rahat rahat gezip seçim yapabiliyorsun. Karşıyaka çarşı ara sokakları gezersen sade,kabarık,düz istediğin modelde ve renkte seçim yapabilirsin. bende karşıyakadan aldım tavsiye ederim.:8:

karşıyakada çok güzel modeller var ve kemeraltı gibi aşırı kalabalık olmadığı için rahat rahat gezip seçim yapabiliyorsun. Karşıyaka çarşı ara sokakları gezersen sade,kabarık,düz istediğin modelde ve renkte seçim yapabilirsin. bende karşıyakadan aldım tavsiye ederim.:8:

tesekkürler:34:

Back