İzmir'de psikolog arıyorum!...

avil

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
Yer
İstanbul
arkadaşlar
izmir de psikolog arıyorum. yardım edermisiniz?şimdiden teşekkürlr!

Tabi ki de seve seve yardım ederim bende bundan birkaç ay önce babam için psikolog arayışındaydım bir tanıdığımın vasıtasıyla tanıştım çok memnunuz ertesi günü değişimi farkettik hayatımız düzene girdi muhaniye ücreti biraz pahalı ama değiyor inan eger istersen özelden tel ve adres bilgilerini veririm

Tabi ki de seve seve yardım ederim bende bundan birkaç ay önce babam için psikolog arayışındaydım bir tanıdığımın vasıtasıyla tanıştım çok memnunuz ertesi günü değişimi farkettik hayatımız düzene girdi muhaniye ücreti biraz pahalı ama değiyor inan eger istersen özelden tel ve adres bilgilerini veririm

kesinlikle ama kesinlikle Müge Tamar...en son ege üniversitesi hastanesindeydi ama şimdi nerde bilmiyorum.netten bi araştr istersen.asla ama asla pişman olmazsın.

Valla güzelim ben Psikolog Dr. Murat SARISOY'u tavsiye ederim... İnternetten ismini girersen sitesi çıkar... bana ve eşime çok yardımcı oldu... Hatta görümcem bile ona başladı ve çok memnun... Seansları da çok pahalı değil 20 yıldır bu işi ypan bir adama göre ucuza çalışıyor bence...

İzmir'de çok psikoloğun adı geçiyor. Arkadaşlarım farklı psikologlara gittiler, memnun kalan da oldu, kalmayan da var. Ama ben çok şükrediyorum ki, doğru seçimi yaptım. Psikolog Hatice Topçu Ersoy'a gittim. Hatice hanım öyle farklı ki, sorunlarım için bana çok yardımcı oldu. Benden sonra tanıdıklarım da gittiler. Herkes aynı görüşte, Hatice hanım bu işi hakkıyla yapıyor. İnsan olarak da çok iyi bir insan. Ben seçim yaparken fotoğrafına ve videolarına baktım. Yüzünde öyle sıcak bir bakış vardı ki, kendisini tanıdığım zaman da o sıcak bakışı gördüm. İyi ki Hatice hanım İzmir'de.

selmalar ben nil katre koça gittim. daha önce de tavsiye etmiştim gerçekten çok iyi bir psikolog araştırmanızı tavsiye ederim çok da arkadaş canlısı sadece doktorunuz değil arkadaşınız da oluyor

Back