• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde psikiyatri dr arıyorum..

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
103
Merhaba arkadaşlar iyi haftalar..
ben yaklaşık 8 ay duxet 60 ml ilaç kullanıyorum.bornovada bir psikiyatri dr yazmıştı.evet kullanınca çok güzel tüm kaygılarım sinirliğim fevri hareketlerim ani çıkışlarım ağlamalarım hataa aşırıdı derece kafa taktıgım konular inanın bitti.ama gelin görün ki 1 ay önce bir sebpen dolayı bırakmak zorunda kaldım.şaaaakkk eski halime döndüm.bu kadar kısamıydı :110: kaygılarım takıntılarım huzursuzluğum mutsuzluğum başladı.ilaç kullanmamak için resmen direniyorum fakat bu takıntı huzurluzluk beni eşimi ve kızımıda etkiliyor.aslında sebebin %50 eşimde ahh ahhh işte...

bornova,buca alsancak konak k.yaka çevresinde sgk ile anlaşmalı poliklinik veya hastanede çalışan iyi bir psikiyari önerebilirmisiniz.? çok ihtiyacım var

karşıyaka zübeyde hanım tıp merkezinde doktor cumhur önal var. işinde çok iyidir. kurum sgk anlaşmalı :) geçmiş olsun.

psikiyatrist emre kapkın'dan gorusme aldim izmir'de ve hayatimda hic bu kadar dolandirilmis hissetmedim, doktor bey terapi suresince hic sondurmeden yaklasik 1 paket sigara icti ve genelde disariya bakti, sahsimla ilgili hicbir not almadi, tanismadi bile, sandaleyeye oturur oturmaz "anlat bakalim" dedi. hic verimli bir gorusme olmadigi gibi, yonlendirmedi, empatik de davranmadi. gorusmenin sonunda olumlu ya da olumsuz hicbir geri bildirim vermedi. "anlat bakalim"la baslayip, "haftaya devam ederiz 250 lira" ile biten bir görüşme oldu. emre kapkın için izmir'in en iyi psikiyatristi demislerdi ancak çok yaşlı oldugundan olabilir ya da mesleki doyuma ulasmis artik. kesinlikle tavsiye etmiyorum. zaman ve para kaybi.

mesajlara bakarken gördüm.şu an durumunuz ne oldu acaba.size faydası olur mu bilmiyorum ama belki bir başkasının işine yarar. Çok ilgili alanında çok iyi bir psikiyatrist Prof.Dr. ... Bey var.
..... dan da araştırabilrsiniz.bu şekilde gördüğüm sorulara yazıyorum.Dr. Bey çok iyi olduğu için belki bir faydası olur diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X