• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmirde pronovias modellerini dikebilecek yer önerir misiniz?

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
merhabalar...

ben foruma çok yeniyim...geçmiş yorumları detaylı okudum ancak net bir bilgi bulamadım... eylülde nasipse düğünüm olcak...gelinlik için pronoviasın modelleri özellikle dantel tül ağırlıklı olanları çok beğeniyorum... forumda izmirde olup bu tarz gelinlik diktiren ve memnun olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olucam...

Öncelikle hayırlısı olsun. malesef istanbulda yaşadığım için terzi önerisinde bulunamayacağım ama tam da sorduğunuz konuyla ilgili, pronovias gelinliklerini bizzat incelemiş biri olarak kaleme aldığım bir yazı dizim vardı, çok işinize yarayacağını umuyorum:

biryastikta.org/?author=3 (linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırmak yeterli)

blog düzeninde bir site olduğu için ilk yazı en aşağıda.

mutluluklar dilerim...

çok teşekkür ederim :)

blog unuzu daha önce sitede dantel gelinliklerle ilgili araştırma yaparken görüp okumuştum.. inanın baya bilgi edinmemi sağladınız bunun içinde ayrıca teşekkürler...
ama pronoviasın fiyatlarını görünce almak yerine diktirmenin daha mantıklı olduğunu anladım... ancak daha bi yer bulamadım :(

Back