Kızlar yolda gördüklerime sordum olmadı.Bari siz yardımcı olun.Benim saçlarım Paris Hilton gibi platin röfle idi fakat başka ilde yaşıyordum ve kuaförüm cok iyiydi.Şimdi kuaför bulamıyorum İzmir'de bir yere yaptırdım en ön paketimi acamadı o paketten cıkanlar turuncu gibiydi.Zaten saçlarım cok koyu ton değil.Nasıl acamadı diye sinir oldum.Herkes beceremiyor bu işi,paket taşırıyorlar turuncu oluyor dipler,paketleri acamıyorlar röfleler turuncu turuncu duruyor,4-5 renk karışık oluyor,cila yapıp platin değil yeşil ya da turuncu ya da çiğ sarı yapıp kafayı röfle yaptım diye müşteriyi memnun etmeye calışan bir dünya kuaför var piyasada.
Eski kuaförüm doğal saçıma sadece sık röfle atar,hiç cila yapmazdı,işinin ehli bir kuafördü.Zaten bana da tembih etti platin röfleyi cila yapcam diyen kuaförden kaç diye.Hem kendi rengim açık olduğu için hem de röflenin tonunu bozmaması için.
Kızlar sizler Paris Hilton'un röflesini İzmir'de nerede,ne kadara yaptırıyorsunuz acil yardım lütfen
Eski kuaförüm doğal saçıma sadece sık röfle atar,hiç cila yapmazdı,işinin ehli bir kuafördü.Zaten bana da tembih etti platin röfleyi cila yapcam diyen kuaförden kaç diye.Hem kendi rengim açık olduğu için hem de röflenin tonunu bozmaması için.
Kızlar sizler Paris Hilton'un röflesini İzmir'de nerede,ne kadara yaptırıyorsunuz acil yardım lütfen