izmirde oturan anneler yardımmm lütfennn

tuanamevsim

canım kardeşim gülşah
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
856
6
296
İzmir
arkadaşlar internette araştırdım ama bulamadım leap frog aktivite istasyonu almak istiyorum bebeğime doktorumuz bu aylarda alınabilir demişti ama izmirde herhangi bir satış noktası bulamadım yada gözümden kaçtı bilemiyorum bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilirr mi ???? boshayallersmile ayrıca kullanan arkadaşlarım varsa memnunmusunuz bebeğiniz keyifle duruyormu içinde

Canım bununla ilgili forum buldum aynen kopyalıyorum:kızzlar bnm beş aylık bir oğlum var eşim geçen ay ona leap frog aktivite istasyonu diye bişii almış fiyatı 230 tl 4 ay ve üzeri bebekler için önce ben bişeye benzetemedim erken dedim pahalı dedim geri bile vermek için uğraştım ama bebeğim üzerinde o kadar mutlu oldu ki anlatamam doktorada sordum ve rahatlıkla oturtabilirsin dedi internete yazarsanız resmini görebilirsiniz çok rahat bişii ya ben mutfakta yemek yaparken o üzerinde baya bi oyalanıyor bende işimi yapıyorum bi bakın birde kayınpederim salıncak almış oda süper üzerine koyduktan beş dakika sonra bebeğim uyumuş oluyor nasıl rahat anlatamam ohh hemencik uyuyor bence bu ikisindende edinin derim çok rahat edersinis özellikle bebek küçük beş aylık olduğundan sadece ana kucağına koyuyordum oda sıkıldı artık istemiodu bunlar acayip rahat oldu bnm için sizde bebeğiniz için oyalancak bişiiler arıyorsanıs bi bakın derim sevgiler herkese......

ızmir'de en büyük bebek mağazası hello baby,orda var mıdır bilmiyorum gerçi 2 ay geçmiş mesajın üzerinden,almışsındır belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…