Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaİzmir'de önerilen kuaför arıyorum?Lütfen İzmirliler baksın:)
Arkadaşlar saçlarımı kestiricem ama,o kadar çok kesiyorlar ki güvenip bir kuaför bulamadım.Ve de saçlarımı güzelce boyatabileceğim bir kuaför arıyorum..
Canım ne tarafta arıyosun bilmiyorum ama karşıyakada Fadıl&Nebil kuaförü öneririm. Karşıyaka çarşıda. Nebil saç kesiminde, fadıl röfle ve boyada mükemmeldir. Para kazanmaktan ziyade saç sağlığını düşünür, gereksiz işlem için gittiysen yapmaz seni geri yollar, kısaca iyidir.
eğer hatay bahçelievlerdeysen hülya kuaförü öneririm canım ben şimdiye kadar hep saçlarımı çok kestikleri için kuaför değiştirdim hülyacığım sağolsun onun sayesinde saç uzattım hem de sağlıklı bir şekilde. bazen gidiyorum kestireyim diye inceliyor saçımı. hadi git sen depresyondasın ondan saçını kesmek istiyorsun. saçında hiç bişii yok. diyor. istersen telini de veririm.
canım üçyolda bir tansaş var tanşasın üst tarafındaki bozyaka ssk'ya giden yol üzerinde. mustafa urcan ilköğretim okulunun karşı sırasında okulu hemen geçince mor renkli hülya kuaför levhasını görürsün. hatta gidersen beni size esin tavsiye etti diyebilirsin. biz annem ablam ben halamlar teyzem falan hepimiz ona gidiyoruz.
öyle canım gerçekten de önemli saçlar. ben bir ilacımı başka başka eczanelerden alabilirim, farklı yerlerden yemek yemeyi deneyebilirim ama bir kuaförümü bir de jinekoloğumu asla değiştirmek istemem. bir de dişçimi. :) hassas konular bunlar. birine güvendin mi sonrasında için rahat ediyor. umarım memnun kalırsın canım...
ben bir tane önereyim,o paraya o güzellikte röfle yapılmaz yani.50TL ye yapıyor ve güzel baya.Ben en son yapılan röfelemi başka yere yaptıdım ve iki katı para verdim ,berbat oldu üstelik yaktılar saçımı.Başka şehirde olmasam değiştirmezdimmafoldumben
Kuaför karşıyakada alaybey tansaşın orada,Çağrı Kuaför adı