İğneli Epilasyon İzmirde önerebileceğiniz iğneli epilasyon merkezi

therose

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
47
7
296
41
Kızlar merhaba yüzüm için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Tenim beyaz ve cildim akneye yatkın ve alerjik... tüylerim, kıllarım siyah, kızıl, beyaz her renk mevcut yüzümde ( çenemde sert, yanaklarımda daha tüy şeklindeler. Lazere güvenmiyorum ve kesin sonuç almak istiyorum. İğneli epilasyon doğru kişiye yaptırılınca sıfır hasarla mükemmel sonuç veriyor ve kime gideceğimi gerçekten bilmiyorum. Gittiğiniz, tecrübe ettiğiniz, şuraya git, şu uzman iyi diyebileceğiniz yerler varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
İzmir'de olduğun için şanslısın canım. Ben başka şehirden geliyorum İzmir'e iğneli epilasyon için. Aysel abla çok iyi bir uzman. Eğer istersen özelden numarasını verebilirim. İğneli epilasyon yaptırıp ve uzmanın dediklerini dinlersen iz leke hiçbir şey kalmıyor. Tabi iğneli epilasyonu yapan kişi de çok önemli.

lady cevapladığın için sağol yüzün tamamen bitti mi senin? izler flan kaldı mı? aysel hanımın internet sitesini biliyorum arayıp görüşme için randevu istiyecem

Rahatsız eden görünen bütün tüyler bitti. İzmir'de yaşamıyorum 3 ayda 1 defa yaptırıyorum iğneli epilasyonu. Toplam 3 defa yaptırdım farklı bölgelere. ilk yaptırdığım yüz bölgesiydi. Evet görünen bütün kıllar gitti. ayva tüyleri var görünmüyor ama alınabilecek olanları da aldırıp kurtulucam. Memnun olmasam İzmir'e kadar gelmezdim yolculuğu hiç sevmiyorum ama böyle güzel sonuç için değiyor. Bu arada iz falan kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…