• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'de ön muhasebe işi arıyorum

Cnm nette gezinirken bikaç iş ilanı takılmıştı sana kopyalıyım.belki işine yarar

MUHASEBE BÜROSU DENEYİMLİ YARDIMCI ELEMAN-AYRICA FİRMAMIZ İÇİN GENEL MUHASEBE DENEYİMLİ-CARİ BANKA-İTHALAT-İHRACAT-KDV İADESİ DENEYİMİ OLAN BAY BAYAN DENEYİMLİ MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR.

İlgili Kişi : Ali Özay
Telefon : 4417532

(cnm mail adresi de yazıcaktım ama malesef kabul etmedi sistem,telle arayıp bilgi alırsın artık)

MODENERJı
BAĞCILIK - MEYVECıLıK ve SERACILIK

Karabağlar ( Burda AVM karşısı ) - ıZMıR

SEKTERTELıK - HALKLA ıLıŞKıLER ve ÖN MUHASEBE deneyimli

BAYAN Elemanlar aranıyor

ılgili Kişi : ılhan Doğan
Tel : 4576300

Mekanik tesisat işleri yapan firmamıza ön muhasebe bilen büro işleri ve temizliği ile ilgilenecek bayan eleman aranıyor.ilgilenenlerin mail yolu ile cv lerini göndermeleri rica olunur.

ılgili Kişi : Bahadır Bayraktar
Tel : 4490658
Cep : 555 965 7085

KAYIT KABUL VE ÖN MUHASEBEDE KENDıNE GÜVENEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR ıŞYERıMıZ K.YAKADADIR DEVAMLI ÇALIŞMAK ıSTEYENLER BıZı ARAYABıLıRSıNıZ.

ılgili Kişi : Murat Durmaz
Tel : 3690175
Cep : 532 653 6592

şirketimiz bünyesinde netsis muhasebe , finans ve pc programlarına hakim şirket içi yapılan satışların senetlerin takibi , gelen giden ödemeleri ve faturaları takip edip kayıtlarını tutacak vergi banka işlerini bizzati takibini yapıp kayıtlarını tutacak

aynı zamanda yönetici asistanlığı da yapabilecek
Gerektiğinde, web sayfamızdaki güncellemeleri yapabilecek
Ofis programlarına hâkim corel photoshop gibi programları bilen
internet sitelerinde yayınlanacak olan ilanlarımızı ve web sayfamızdaki güncellemeleri yapabilecek ,

gün içerisinde gelecek telefonlara cevap verip
iş randevularını planlayabilecek

diksiyonu düzgün, görüntüsüne dikkat eden,insan ilişkileri güçlü olan , ikna kabiliyeti yüksek olan

Tel : 4213344
Cep : 536 743 6666

BALIK haline diksiyonu düzgün muhasebeci bayan eleman

Tel : 0532 567 9323

ŞıRKETıMıZE acil Netsis kullanabilen, önmuhasebeye eleman

Tel : 449 7310

ELEKTRONıK mağazamıza önmuhasebeci ve satış yapacak, diksiyonu düzgün bayan eleman aranıyor

Tel : 535 250 2562

Şimdilik benden bu kadar cnm.Umarım işine yarar . .

maşallah canım iş ve içi bulma kurumu kk ayağı gibi olmuşsun hehe yeniasırdan yapıştırmışın gibime geldi ilanları :)))))

bende söyleyim ozaman egeliihracatçıların sitesine girip oraya cv bırak canım ordada çıkıyor böyle ilanlar :) cvni görüp arayabilirler

maşallah canım iş ve içi bulma kurumu kk ayağı gibi olmuşsun hehe yeniasırdan yapıştırmışın gibime geldi ilanları :)))))

bende söyleyim ozaman egeliihracatçıların sitesine girip oraya cv bırak canım ordada çıkıyor böyle ilanlar :) cvni görüp arayabilirler

Yok cnm yeni asır'ın sitesine bile girmiyorum:S
Ordaki ilanların hiçbiri düzgün değilmiş çünkü,ben gitmedim bilmiyorum tabi ama giden arkadaşlarımdan duydum

Back