Ben doğuştan beri gelen sindirim sistemi rahatsızlıklarım için ilk defa gastroya gittim bu hafta, 26 yaşındayım. Prof. a gittiğim için yapılmışken bütün testleri yaptırıdı sağolsun. Tabi hepsini yaptırınca tesadüfen prolaktinimin 32.67 olduğunu gördü, normal değerin üstünde olduğundan MR istedi ve sonuç olarak hipofiz bezimde sağda 8x5 mm. solda ise 4x4 mm. mikroadenom tspit edildi. Hemen ayak üstü aynı hastanede prof. olan endokrin doktoru şöyle bir göz atıp endokrin takibi yapalım sana 10 ay sonra tekrar gel dedi. Gastrodaki profesörüm bir de nöroşirürji ile görüşeceğim telefon ile hastane dışından, onun da görüşlerini alalım farklı yorumlar olabilir belki ameliyat gerekebilir, benim dalım olmadığı için seni uygun doktora yönlendiricem dedi bugün. İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Daha önce bende hali hazırda ( şuan değerlerim TSH değerlerim normal ıkmış olsa da ) hipotiroidi var ve Erdal Duman'a gittim 1 kere. O bana hormon testi yaptırtmadığı için sadece TSH ile ilgilenip ilaçlarımın dozunu ayarladı. Ama nöroşirurji için gidebileceğim bir isim bilmiyorum İzmir'de :44: