- Konu Sahibi birdelianne
-
Merhaba. Doğumumu 5 ay sonra İzmir'de yapmak durumundayım. Gebeliğimi takip eden doktor Ankara'da ama doğum zamanı İzmir'de olmalıyım. Zaten Ankara'da olsaydım da doktorumu değiştirirdim. Çünkü, tüp bebek tedavisi ile oluşan gebeliğin sezaryenle sonlanması gerektiğini düşünüyor. Ona katılmıyorum. Bu konuda epey araştırma yaptım. Oluş şekli nasıl olursa olsun, şu anda normal bir gebeden farksız her şey. Lütfen bu konuda kafamı karıştırmayacak, beni destekleyecek, normal doğum konusunda deneyimli bir doktor önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
canım özel düşünürsen egepol hastanesini öneririm sana dr.nezahat akay öztürk çok ii bir doktor ama devlet hastanesi düşünüyosan yardımcı olamıcam. mecburi testler için izmirde iki hastaneye gittim devlete bin pişman oldum(bozyaka ssk ve yesilyurt araştırma hast) .insana hayvan muamelesi yapıyolar adeta o yüzden ben memnun kalmadım özele gidiyorum.çok ii arastır sonuçta canını ve canından bir parcanı emanet edicen dr.cok önemli.Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı doğumlar.
Benim dr.um Funda KOÇYİĞİT vee Çınarlıda olacak doğum Allah nasip ederse ve dr.umdan çok memnunum, ayrıca şuda var özel ama eğer doğum raporu ile sgk'ya başvurursan büyük bi kısmını ödüyor sgk ve tabiki sigortalı olman lazım.. birde belirli bi zamnı var rapor ve başvuru için..
Merhaba.. Tamda boyle bir dr ariyorum ama egepolun kadrosunda dediginiz dr gorunmuyor.. Ayrildi mi acabaTavsiye üzerine ilk günden beri Egepol e gidiyorum ve memnunum... doktorum ise Hakan Sabırlı. şiddetle tavsiye ederim, normal doğum istiyorum ve bir aksilik çıkmazsa herşey istediğim gibi olacak. epidural istemediğimi söylediğimde, zorunlu kalmazsam kesi de olmaz dedi. bu cümle bütün endişelerimi sildi attı. genelde doktorlar epidural uygulamasa bile rahatlık için kesiye başvuruyor
doğal doğumu düşünenler hiç tereddüt etmeden Hakan Sabırlı yı tercih edebilirler...
Var canım umran hanım dıe bır dıkdor var normal dpgumcu arkadasım onda dogum yapdıkarataş hastanesinde normal doğum yanlsı doktor yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?