• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de normal doğum için doktor önerisi lütfen.

birdelianne

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
10
0
16
Ankara
Merhaba. Doğumumu 5 ay sonra İzmir'de yapmak durumundayım. Gebeliğimi takip eden doktor Ankara'da ama doğum zamanı İzmir'de olmalıyım. Zaten Ankara'da olsaydım da doktorumu değiştirirdim. Çünkü, tüp bebek tedavisi ile oluşan gebeliğin sezaryenle sonlanması gerektiğini düşünüyor. Ona katılmıyorum. Bu konuda epey araştırma yaptım. Oluş şekli nasıl olursa olsun, şu anda normal bir gebeden farksız her şey. Lütfen bu konuda kafamı karıştırmayacak, beni destekleyecek, normal doğum konusunda deneyimli bir doktor önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

izmirli anne adayları ya paylaşımı sevmiyor yada bu gibi şeylere vakitleri yok .Benim nacizane tavsiyem özele para verip normal doğum yapma. ben ikizlerim için hastane doktor dolaştım en son ege üniversitesinde kontrol için gittiğimde sezaryenle aldılar.Ege den memnun kaldım tavsiye ederim.

Merhaba. Beni yanıtladığınız için teşekkürler. Üniversite hastanelerini ben de düşünüyorum. Ama illa ki normal doğum. Sezeryanı, herhangi bir komplikasyon gelişmedikçe düşünmüyorum. Benim gibi düşünen bir dr istiyorum.

Ben normal doğum yapmayı çok istiyordum.Bu yüzden İzmir' de Ömer Sudekan'a gidiyorum. Ama hiç bilmediğim bişey öğrendim ve daha önce HPV hikayem olduğundan normal doğum yapamayacağımı öğrendim. Doğum yolundan bebeğe geçiyormuş virüs , bebeğin akciğerine ve gözüne yerleşebiliyormuş. Bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyormuş. bu sebeple mecburen sezaryen olacağım :(

Merhaba. Doğumumu 5 ay sonra İzmir'de yapmak durumundayım. Gebeliğimi takip eden doktor Ankara'da ama doğum zamanı İzmir'de olmalıyım. Zaten Ankara'da olsaydım da doktorumu değiştirirdim. Çünkü, tüp bebek tedavisi ile oluşan gebeliğin sezaryenle sonlanması gerektiğini düşünüyor. Ona katılmıyorum. Bu konuda epey araştırma yaptım. Oluş şekli nasıl olursa olsun, şu anda normal bir gebeden farksız her şey. Lütfen bu konuda kafamı karıştırmayacak, beni destekleyecek, normal doğum konusunda deneyimli bir doktor önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

canım özel düşünürsen egepol hastanesini öneririm sana dr.nezahat akay öztürk çok ii bir doktor ama devlet hastanesi düşünüyosan yardımcı olamıcam. mecburi testler için izmirde iki hastaneye gittim devlete bin pişman oldum(bozyaka ssk ve yesilyurt araştırma hast) .insana hayvan muamelesi yapıyolar adeta o yüzden ben memnun kalmadım özele gidiyorum.çok ii arastır sonuçta canını ve canından bir parcanı emanet edicen dr.cok önemli.Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı doğumlar.

canım özel düşünürsen egepol hastanesini öneririm sana dr.nezahat akay öztürk çok ii bir doktor ama devlet hastanesi düşünüyosan yardımcı olamıcam. mecburi testler için izmirde iki hastaneye gittim devlete bin pişman oldum(bozyaka ssk ve yesilyurt araştırma hast) .insana hayvan muamelesi yapıyolar adeta o yüzden ben memnun kalmadım özele gidiyorum.çok ii arastır sonuçta canını ve canından bir parcanı emanet edicen dr.cok önemli.Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı doğumlar.

Benim dr.um Funda KOÇYİĞİT vee Çınarlıda olacak doğum Allah nasip ederse ve dr.umdan çok memnunum, ayrıca şuda var özel ama eğer doğum raporu ile sgk'ya başvurursan büyük bi kısmını ödüyor sgk ve tabiki sigortalı olman lazım.. birde belirli bi zamnı var rapor ve başvuru için..

Medikal park ayse Merve bicer
hastane hakkınıda bi şey diyemicem ama doktorum mükemmel ve normal dogum yanlısı yüzde yüz

merhaba, ben 11 mayısta doğum yaptım. izmirde yaşıyorum. doktorum manisada fakat izmirde doğum yaptıran bir doktor.
Özgür Atlı - %100 normal doğum yanlısı. Siz sezeryan isteseniz bile her görüşmede olabiliyorsa normal doğum olması için ikna etmeye çalışır. şiddetle tavsiye ederim.

Tavsiye üzerine ilk günden beri Egepol e gidiyorum ve memnunum... doktorum ise Hakan Sabırlı. şiddetle tavsiye ederim, normal doğum istiyorum ve bir aksilik çıkmazsa herşey istediğim gibi olacak. epidural istemediğimi söylediğimde, zorunlu kalmazsam kesi de olmaz dedi. bu cümle bütün endişelerimi sildi attı. genelde doktorlar epidural uygulamasa bile rahatlık için kesiye başvuruyor

doğal doğumu düşünenler hiç tereddüt etmeden Hakan Sabırlı yı tercih edebilirler...

Benim dr.um Funda KOÇYİĞİT vee Çınarlıda olacak doğum Allah nasip ederse ve dr.umdan çok memnunum, ayrıca şuda var özel ama eğer doğum raporu ile sgk'ya başvurursan büyük bi kısmını ödüyor sgk ve tabiki sigortalı olman lazım.. birde belirli bi zamnı var rapor ve başvuru için..

funda hanımın doğum ücreti ne kadar

Mer
Tavsiye üzerine ilk günden beri Egepol e gidiyorum ve memnunum... doktorum ise Hakan Sabırlı. şiddetle tavsiye ederim, normal doğum istiyorum ve bir aksilik çıkmazsa herşey istediğim gibi olacak. epidural istemediğimi söylediğimde, zorunlu kalmazsam kesi de olmaz dedi. bu cümle bütün endişelerimi sildi attı. genelde doktorlar epidural uygulamasa bile rahatlık için kesiye başvuruyor

doğal doğumu düşünenler hiç tereddüt etmeden Hakan Sabırlı yı tercih edebilirler...
Merhaba.. Tamda boyle bir dr ariyorum ama egepolun kadrosunda dediginiz dr gorunmuyor.. Ayrildi mi acaba

Şikayet etsinler kesinlikle.. Egepolun tavri devlet hastanesini gecmis resmen.. Yahu sezaryen bir dogum sekli degil o bir ameliyat.. Zor durumlarda bebegi ya da anneyi kurtarmak icin yapilan bir ameliyat. Fakat egepol bunu adet haline getirmis. Kuzenimin esi dogum yapacakken buna gozlerimizle sahit olduk. Alttan girip ustten cikip kizi sezaryene ikna ettiler. Hos oda direnmedi o apayri bir konu. Onun yerinde ben olsaydim direnebilir miydim onu da bilmiyorum. Kendini teslim ediyorsun nasil direneceksin ki.. Bastan cok fazla arastirma yapip ne istedigini bilmek gerekiyor. Sahsen kesinlikle normal dogum yapmak istedigimden aylarca arastirma yaptim buraya da yazdim ama pek bisey cikmadi. Sonra alsancakta birkac arkadasimin da tavsiyesiyle Volkan serhat dede yi buldum. Tum takibimi o yapti baska doktora gitmedim. Doktor ozel oldugu icin hastane secimini de onun tavsiyesi uzerine ata saglikta yaptik. Saatlerce sanci cektim. Doktorumda saatlerce bekledi.. Gece 12de dogumumuz gerceklesti. Tam da hayal ettigim gibi tamamen normal bir sekilde.. Ne suni sanci ne kesi hicbirsey olmadan nenelerimiz gibi bir dogum yaptim. Tabi bu surec bizim icin epey masrafli oldu ama degdi. Yine olsa yine boyle bir dogum yaparim.

Merhaba, bende normal doğum ve Ata sağlık hastanesini düşünüyorum. Sizin yorumunuzu okumadan önce de internette Volkan Serhat Dede yi görmüştüm, onu araştırıyordum. Siz de doktor ve hastaneyle ilgili hem tecrübenizi hem de yaklaşık ödediğiniz tutarı paylaşabilir misiniz benimle? Teşekkürler şimdiden :KK25:

merhaba damla hnm.. öncelikle şunu belirteyim 2015 mayısta hamile kalıp 2016 şubatta doğum yaptım. yani fiyatlar epey artmıştır. benim dönemimde muayene ücreti 160 tl idi 2016 da doğumdan hemen önce 180 olmuştu.. bu yılın başında 220 idi.. şimdi ne oldu bilemiyorum. yalnız ayda 2 kez muayene oluyorsunuz ama 1 defa ücret ödüyorsunuz. mesela ayın 1inde gittiniz 2 hafta sonra tekrar gittiğinizde yani ayın 14 15 i gibi gittiğinizde ücret almıyorlar o kontrol sayılıyor. doğum ücreti olarak 2000 tl volkan bey e 1250 tl de ata sağlığa ödeme yapmıştık 2016 şubatta.. şuan doğum ücreti nedir onu da bilmiyorum.. hamileliğin sonlarına doğru doğum yaklaştıkça ekonomik olarak bu şekilde bir doğumun bizi çok zorlayacağını kabullenerek volkan bey den vazgeçecektim. bu yüzden epey araştırma yaptım ama açıkçası. ama hiçbir sonuç alamadım. özel hastaneler doğuma hep sezaryen gözüyle baktıkları için güvenemedim. hala hepsi aynı mıdır bilemiyorum. ama özel muayenehanesi olan ve dogal dogumu benimsemiş bir doktora gitmediğiniz sürece sonunuz sezaryen.. ata sağlığa gelince doğum yönünden çok rahat bir hastaneydi. odalar doğumhane ile aynı kattaydı. hatta volkan bey özellikle bu yüzden önermişti ata sağlığı.. ebeler harikaydı.. 16 saatlik sancı sürecimde çok destek oldular. defalarca duşa soktular defalarca masajlar yaptılar.. benim doğumumda olan 2 ebe de şuan orada değil maalesef. ikisininde ataması oldu ve şuan devletteler. yani şuan orada olan ebeler nasıldır onu da bilemiyorum açıkçası. onun dışında konforlu ve rahat odaları var. hatta internet sitesine girdiğinizde 360 diye bir uygulaması var oradan tüm hastaneyi gezebilirsiniz. doğumdan sonra oğlumun işitme testini orada yaptırmıştık. muayene sistemleri çok kötü.. bir cumartesi için randevu almıştık saat 13 e randevu vermişlerdi fakat gittiğimizde işitme testini yapacak olan doktor çıkmıştı. başka yapabilecek doktorda olmadığından muayene ücretini ödediğimizle kalarak geri döndük. muayene ücretinide geri ödemediler. 10 gün içinde tekrar randevu alırsanız ücret ödemezsiniz dediler. sonrasında bir sürü yere şikayet ederek defalarca özür içerikli telefonlarla geri dönüş yaptılar. ve sırf paramız onlarda kalmasın diye tekrar gidip testi yaptırdık... kötü yorum yapmak istemiyorum ama bir daha herhangi bir kontrole gitmedim gitmedim de.. disiplinsiz bir hastane bence.. ama özel doktorunuzla gittiğinizde sizi el üstünde tutuyorlar. çünkü onlar sadece orayı kullandırtıyorlar. sizin özel doktorunuz sayesinde para kazanıyorlar.. hastane ile ilgili nacizane fikrim bu. umarım faydalı olmuşumdur. güzel doğumlar dilerim..

Gizem hanım çok teşekkür ederim detaylı yanıtınız için :) Ata Sağlık hastanesindeki ebelerin övgülerini bende duymuştum ama dediğiniz gibi gittilerse çok üzüldüm. Bende sezeryan düşünmüyorum ve istemiyorum, umarım dediğiniz gibi doğuma ameliyat gözüyle bakmayan doğal yoldan doğumu destekleyen ve yardımcı olan bir doktor ve hastanede karar kılabilirim. Size de tatlı evladınızla birlikte güzellikler dilerim, hoşçakalın :KK24:

Back