• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan izmir'de nişan yemeği için mekan arıyorum yardımm:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ceylans35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
3
0
6
34
İzmir
Merhaba kızlar aranızda yeniyim:) :3: İzmir'de mayıs başında nişan yemeği vermeyi planlıyoruz. Çok aşırı bir bütçe ayırmadan ama çok basite de kaçmadan şöyle temiz nezih ve uygun fiyatlı bir mekanda 50 kişilik yemek vericez araştırıyorum biyerler,size de sorayım dedim yardımcı olur musunuz??

Merhaba kızlar aranızda yeniyim:) :3: İzmir'de mayıs başında nişan yemeği vermeyi planlıyoruz. Çok aşırı bir bütçe ayırmadan ama çok basite de kaçmadan şöyle temiz nezih ve uygun fiyatlı bir mekanda 50 kişilik yemek vericez araştırıyorum biyerler,size de sorayım dedim yardımcı olur musunuz??

Canım ben de 3mayıs'ta öyle yemekli bi nişan yemeği düşünüyorum :) Urla'da salaş bi yer baktık.ben şehir dısında okuduğum için annemler bakmış hatta beğenmişler. sen de inciraltı urla tarafına bakabilirsin. ben ilk şık bi restoran düşünmüştüm ama sonradan burayı görunce beğendiim. den,iz kenarı salaş bi mekan.. 50 60 kişi olucaz.. bi yemek ardından yüzük ve pasta olarak düşündüm :):16::16::16:

Canım ben de 3mayıs'ta öyle yemekli bi nişan yemeği düşünüyorum :) Urla'da salaş bi yer baktık.ben şehir dısında okuduğum için annemler bakmış hatta beğenmişler. sen de inciraltı urla tarafına bakabilirsin. ben ilk şık bi restoran düşünmüştüm ama sonradan burayı görunce beğendiim. den,iz kenarı salaş bi mekan.. 50 60 kişi olucaz.. bi yemek ardından yüzük ve pasta olarak düşündüm :):16::16::16:

aynı gün demek ne güzel hayırlısı olsun canım:)) inciraltı urla benim de aklıma geldi ama son alternatifler olarak yazıyorum çünkü misafirlerimiz istanbuldan gelicekler yol üstüne yol olmasın onlar için öyle düşündüm :1: önce bohça alma verme olucak ardından yemeğe gidicez hep birlikte,sonrası sizin seramoniyle aynı :) konuştuğumuz yerler var onlar olmazsa dediğin yerler olucak muhtemelen. teşekkür ederimm:16:

karşıyaka sahildeki öğretmenevi de var . orasının da fiyatları uygun olur canım :)) ben buaralar oraya da bakıyorum.. hayırlısı olsun :))) bizim de trabzondan gelicekler bohça filan aynı şekilde olucak :) biz zaten güzelbahcede oturdugumuz için yol uzamıcak ondan öyle düşündük :)

Back