• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde Muhasebe de hangi kurs sizce????

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
Arkadaşlar akşamdan beri araştırıyorum. kendim manisada oturuyorum ama izmirdeki kursların daha iyi oldugnu düşünüyorum ben 4tane buldum.

1. İZMİR KARİYER MERKEZİ.
2. TC MEB ÖZEL BİLKUR EĞTİM MERKEZİ
3. TEKNO KAMP
4. TC. MEB ÖYDEM

sitelerine ve araştırmalarına bakarak ilk 2si yani kariyer merkeziyle bilkur çok iyi görünüyo. ama kararsızım okadar para vericez bari iyi olana gideyim. meb bağlı olanlar dahamı iyi sizce yorumları bekliyorum...:sinifsinif:

bende muhasebeyi çok istiyorum ama odadan alınması daha mantıklı geliyor yeni kurslar ne zaman açılacak ki ...

nasıl yani odadan nedemek pek anlayamadım canm. :kedi: kurslara gelince her ay kursları varmıs zaten sitelerinde tek tek yazıyo istediğin zaman kayıt olabiliyomussun

yani smmm odasından bahsediyorum cnm onların acıktıkları daha faydalı olur ...onceden dıs ticaret kursuna gitmiştim onuda oyle tercih etmiştim izmir ticaret odasının actıgı bir kurs vardı ona katılmıstım onun oncesinde de ozel bir kursa gitmiştim 2 sini karsılastırırsam odadakı egitimın daha iyi oldugunu soyleyebilirim

evet cnm burası işte fiyat hakkında bilgi vermiş mi site? ben bulamadım aslında telf açıp bilgi almak lazım

Ben Karşıyaka Bemar Kariyer Okulu'na gittim.3 ayrı program öğretiyorlar hemde işe yerleştirme hizmeti veriyolar.Kesinlikle tavsiye ederim.Hergün yeni bi sürü kurs açılıyor,ama Bemar en eski kurs benim ablamda orada DışTicaret eğitimi almıştı.Onun tavsiyesiyle gittim.:65::65:

Back