• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de Memnun Kaldığınız Kadın Doğumcu Lütfen öneri 🙏🏻❤️

BESD

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
250
167
53
Merhabalar 👋🏻 Bundan 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Nasipse bu 2. Doğumum olacak. Memnun kaldığınız her zaman ulaşabileceğimiz anlayışlı bir kadın Doğum doktoru önerebilirminiz? Araştırıyorum ama sizlerdende fikir almak istedim. Şimdilik izmir Medical Park Gülin Okay için randevu oluşturdum. Daha önceden hastası olan var mı?

Gök kadın sağlığı . Alsancak Google yazdığınızda cikiyor adresi de o kadar tatlı işinde uzman ki içiniz ısınır eminim

Alsancakta kliniği var dr ahmet güler ... inanılmaz iyi bir doktor 22 gün önce ikiz bebeklerimi doğurdum kendisinde ... harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim

Alsancakta kliniği var dr ahmet güler ... inanılmaz iyi bir doktor 22 gün önce ikiz bebeklerimi doğurdum kendisinde ... harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim
Teşekkür ederim canın bakacağım. Rabbim ikizlerine sağlık sıhhat versin 🙏🏻

Amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhabalar 👋🏻 Bundan 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Nasipse bu 2. Doğumum olacak. Memnun kaldığınız her zaman ulaşabileceğimiz anlayışlı bir kadın Doğum doktoru önerebilirminiz? Araştırıyorum ama sizlerdende fikir almak istedim. Şimdilik izmir Medical Park Gülin Okay için randevu oluşturdum. Daha önceden hastası olan var mı?
Turgutlu uzak sayılmaz izmire, bu yüzden Müfit Özyiğit diyorum. Doğumu isterseniz çınarlı hastanesinde yaptırıyor.

Turgutlu uzak sayılmaz izmire, bu yüzden Müfit Özyiğit diyorum. Doğumu isterseniz çınarlı hastanesinde yaptırıyor.
Teşekkür ederim canım araştıracağım fakat turgutlu için eşim pek sıcak bakmayabilir. Bir doktor daha buldum Volkan serhat dede . Bugün karar veririm inşallah artık bakalım 😊

Fiyatı yüksektir diye düşünüyorum..dogumu nerde yaptiriyo kliniğinde mi?

Back