- 13 Kasım 2020
- 27
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi tinkiwinki
Bende gidi lipo oldum 15 gun oldu..yan profil guzel oldu ama dalgalanmalar var.3 aya tsm sonuc dedi doktor..yani 2 ay sonra umarim iyiki yaptirmisim derim .insallhhg keske ysptirmadaydim dememMerhabalar, öncelikle geçmiş olsun.Son halinizden ve Dr den memnunmusunuz.Bende araştırma icerisindeyim
Son halinizden memnun musunuz? Bir de ne kadara mal oldu? İsterseniz özelden de yazabilirsiniz.Merhaba,
Dr. Fatih Uygur'a karın ve yan simitlerden vaser liposuction ameliyatı oldum. Neredeyse 2 ay oldu. Fatih Bey'e git veya gitme diyemem çünkü halen iyileşme sürecindeyim. Şuan mevcut ödem, sertlik ve engebelerden tam sonucu göremiyorum.
Görkem çalışkan
Ne bölgesinden işlem yaptırdınız ve ne kadara mal oldu acaba? Dilerseniz direkt mesaj atabilirsiniz.Hakan Aydoğan
Merhaba, son durumunuz nedir, memnun kaldınız mı?Merhaba,
Dr. Fatih Uygur'a karın ve yan simitlerden vaser liposuction ameliyatı oldum. Neredeyse 2 ay oldu. Fatih Bey'e git veya gitme diyemem çünkü halen iyileşme sürecindeyim. Şuan mevcut ödem, sertlik ve engebelerden tam sonucu göremiyorum.
Merhaba, uygulama yerlerindeki fazla kilo gitti ama onun yerine engebeli, çukur, dalgalanma gibi gözü rahatsız eden bir görüntü kaldı. Doktor en son Haziranda gördü ve Eylülde gel düzeltelim dedi. Nasıl düzelteceksiniz dedim, aynı işlem ile dedi. Nasıl güveneyim size dedim. İlkini de bile isteye yapmadınız, ikincisinden nasıl emin olacaksınız? ya daha kötü olursa dedim. Basit bir işlem merak etme diyor. Olan benim vucuduma, hayallerime oluyor dedim. Lipoliz de uygulayabiliriz dedi. Doktorla nasıl bir yol ilerleyeceğime karar veremediğim için Şimdi tekrar 10 seans LPG paketi, 10 seans Lenf Drenaj paketi satın aldım. Kendi çabam ile düzeltme gayretindeyim. Doktora vaser liposuction için verdiğim 18 bin tl çöp olup, kalıcı hasar bıraktı benceMerhaba, son durumunuz nedir, memnun kaldınız mı?
Hadi ya çok üzüldüm gerçektenMerhaba, uygulama yerlerindeki fazla kilo gitti ama onun yerine engebeli, çukur, dalgalanma gibi gözü rahatsız eden bir görüntü kaldı. Doktor en son Haziranda gördü ve Eylülde gel düzeltelim dedi. Nasıl düzelteceksiniz dedim, aynı işlem ile dedi. Nasıl güveneyim size dedim. İlkini de bile isteye yapmadınız, ikincisinden nasıl emin olacaksınız? ya daha kötü olursa dedim. Basit bir işlem merak etme diyor. Olan benim vucuduma, hayallerime oluyor dedim. Lipoliz de uygulayabiliriz dedi. Doktorla nasıl bir yol ilerleyeceğime karar veremediğim için Şimdi tekrar 10 seans LPG paketi, 10 seans Lenf Drenaj paketi satın aldım. Kendi çabam ile düzeltme gayretindeyim. Doktora vaser liposuction için verdiğim 18 bin tl çöp olup, kalıcı hasar bıraktı bence
Yani korkunç derecede kötü değil ama kusursuz da değil. Yağlarım gitti, belim kum saati görünümüne kavuştu. Çok kilolu arkadaşlar bu işlemden belki memnun kalabilirler sonuç için değer diyebilirler ama benden 3 litre kadar yağ alındı. Bu sonucu bilseydim bu riski almazdım. Mesela 3 kilo aldım diyelim o kontur bozukluğu daha çok belirginleşiyor. Doktoruma sormuştum, ileride menopoz vs derken kilo alırsam çok sıkıntı yaratır mı, şekil bozukluğu olur mu diye "yooook öyle bir sey yok 3-5 kilo değisimde bir fark olmaz, dengeli besleneceksin 10 kiloya kadar bir sey farketmez" demisti. Şimdi bakıyorum regl ödemi vucut ödem tuttuğunda dahi o bölge daha da belirginleşiyor. Yani diyeceğim cidden risk alıyorsunuz, hem vucudunuzdan yana hem doktordan yana şansınız varsa belki mükemmeli yakalarsıniz. Ki ben mükemmelin sadece ameliyatla yakalandığına inanmıyorum. Sıkı bir disiplin, dengeli beslenme, spor, destek cihazlar ve genetik faktörler olarak görüyorum. 36 beden girdim, halen 36 bedenim çok kilolu bir kadın değilim yani...Hadi ya çok üzüldüm gerçekten
Umarım LPG ve lenf drenajlar ile çok güzel düzelir. Sanki olumlu sonuç alan arkadaşlar olmuştu.
Çok mu belli canım, yani mesela dikkatli bakmakla mi belli, yoksa direk kötü bir görüntü mu? Ben hep duydum böyle dalgalı oldu diyeni ama hiç gözümle gormedigim için nasıl bişey bilmedigim için böyle sordum.
Şimdi ben olsam ben de güvenmem tekrar. Ama bence ek tedaviler işe yarayacak Allahım izniyle. Bir de zaman gectikce de duzelir insallah