İzmirde lekeler için gidilebilecek doktorlar ve hastaneler

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
Merhaba
Bende en hafifinden,yüzeysel dedikleri kırmızı akne izleri var,bunlardan kurtulmak için lazer tedavisi olmak istiyorum; ama kötü bir yere gidip sonuçsuz kalmaktan ya da daha kötüsü yüzümün kötüleşmesinden korkuyorum.
İzmirde gidip sonucundan memnun kaldığınız doktor,hastane neresi var? Beni onlarca seansla oyalamayacak,sadece paramın peşinde olmayan ve izlerden kurtaracak bir yer yok mu :KK5:
ayrıca eğer bir devlet hastanesine gidersem vs,bu tür bir tedavi karşılanıyor mu yoksa ben mi ödemek zorundayım :)
Kusura bakmayın çok cahilim bu konularda ama artık kurtulmak istiyorum ,yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden çok teşekkürler :26:

merhaba bende aynı dertten müzdaripim, geçtiğimiz haftaiçi çankaya tıp merkezine gittim,ordaki doktor hanım merkezlerinde kimyasal peeling uygulaması yaptıklarını, benim cildim için onun uygun olduğunu söyledi. 5 seans ta izlerden büyük ölçüde kurtulacağımı söyledi. bu cts için randevu aldım gideceğim, sonucu bildirirm.

5 seans ta izlerden büyük ölçüde kurtulacağımı söyledi. bu cts için randevu aldım gideceğim, sonucu bildirirm.

X