• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'de lazer

gulay92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
63
0
36
Rize
kızlar izmirde güvenilir güzel lazer epilasyon yapan bi yer var mı ben yüzüm için gitmek istiyorum. yüzüm olduğu için tedirginim her yere güvenemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

yüzünüze lazer epilasyon yaptırmayın sakın.. çene altındaki tüyleri tetikliyor.bıyığınızdan kurtulmaya çalışırken nurtopu gibi sakallarınız olabilir.

çok gerekiyorsa iğneli epilasyon yaptırın..

Novar poliklinigi var sevinc pastanesi yani ve karsikaya da... Ben ozel bolgede memnun kaldim yuzede gelen bayanlar ve erkekler vardi kas icin... ben olumlu gordum. Internetten arattir cikiyor numarasi.

arkadaşlar bende iğneliye gitmeyi düşünüyorum bornovada oturuyorum
bana ulaşımı kolay bir yer lazım karşıyakada dolmuşa vapura metroya yakın bir yerde olabilir konaktada olabilir.bende kaş bıyık ve çeneye ankarada daha önce 4 seans gittim memnunda kaldım.fakat küçük lekeler oluştu yerlerinde ayrıca bıyık bölgesi tam bir işkence aman allahım o nasıl bir acı öyle.şu karşıyakadaki novayı duydum birkaç kişiden daha orada da iğneli var mı?ulaşımı nasıl arkadaşlar bir anlatırmısınız size zahmet ya lütfen kış geldi artık başlayayım diyorum

bana ulaşımı kolay bir yer lazım karşıyakada dolmuşa vapura metroya yakın bir yerde olabilir konaktada olabilir.bende kaş bıyık ve çeneye ankarada daha önce 4 seans gittim memnunda kaldım.fakat küçük lekeler oluştu yerlerinde ayrıca bıyık bölgesi tam bir işkence aman allahım o nasıl bir acı öyle.şu karşıyakadaki novayı duydum birkaç kişiden daha orada da iğneli var mı?ulaşımı nasıl arkadaşlar bir anlatırmısınız size zahmet ya lütfen kış geldi artık başlayayım diyorum

ben araştırdım iğneli iyi değil diyolar hem leke bırakıyomuş hemde kesin çözüm değilmiş en iyisi lazer diyolar bende karşıyakadakini duydum bide alsancakta sevinç pastanesinin orda varmış bitane bu ikisi iyi diye duydum ama emin olamıyorum işte bende kış geldiği için başlamak istiyorum

ben araştırdım iğneli iyi değil diyolar hem leke bırakıyomuş hemde kesin çözüm değilmiş en iyisi lazer diyolar bende karşıyakadakini duydum bide alsancakta sevinç pastanesinin orda varmış bitane bu ikisi iyi diye duydum ama emin olamıyorum işte bende kış geldiği için başlamak istiyorum

ya iğneli iyi değil diye duydum hem leke yapıyormuş hemde kesin çözüm değilmiş en iyisi lazer diyolar bende karşıyakadaki iyi diye duydum bide alsancakta sevinç pastahanesinin orda varmış bitane oda iyimiş ama emin olamıyorum işte

gulay 92 ben de lazeri yüze tavsiye eden duymadım bir dermatolog kardeşime bence yüze gitme yeterli sonuç alamazsın çok paran gider demişti.buradaki yorumlara baktımda yüze tavsiye etmiyorlar etkili olması için kalın kıllar olmalı dayımın oğlu sakal altı ve enseye gitti sonuçta aldı
bende leke bıraktı diye iğneliye sıksık gitmek istemiyorumşu buğday yağı lekelere iyi geliyormuş ya acaba ondan kullanıp gitsemmi diyorum.ya neden kimse tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşmıyor yetim bir konu vallaaaaaaaaaaaaaaa.

Mia Güzellik Salonunda Lazer epilasyona başladım.Kendilerine kullandıkları cihazı sorduğumda diod lazer olduğunu ve en fazla 8 seans içerisinde sonuç alacağımı söylemişlerdi.Ancak 10 seans gittim ve tüylerimde daha da fazla artış oldu.(Her gidişimde jilet yapıp gitmem sebebiyle) Epilasyondan hiçbir sonuç alamayınca kullandıkları cihazı araştırdım ve İPL olduğunu öğrendim. Meğer her gelen müşteriye İPL cihazı diod lazer oldğunu söylemişler.Ayrıca epilasyonu yanlarında çalışan çıraklar yapıyor ve neredeyse her gittiğimde farklı bir çırak görüyorum

Mia Güzellik salonu hatay..Eda ve Meryem hnm insanları kandırarak para kazanmayı meslek edinmiş insanlar...Sakın gıtmeyın arkadaslar...

Back