meraba izmir urla lidya güzellik merkezinde yaprdım memnun kaldım bıkac arkadasımda orda suan yaptırıyor ilgililer ve artık tüğüm bile yokMerhaba arkadaşlar.
İzmirde Alexandrite Lazer için düzgün bir yer arıyorum.
Tecrübe edinmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
:) yazdım ama sizemi geldi bilmiyorum cvp izmir urla lidya güzellik ben arkdslrm gitti memnun kaldıkYardımlarınız için çok sağolun
İlk 4 seans Alex 2 seans Soprano Ice. Beyaz tenli ve az ve yarı yumuşak tüylüyüm.Ben Serena Estetik Alsancakta yaptırıyorum.Yüzümü yaptırdım.Şimdide tüm vucuduma başladım.Fiyat gayet makul ve her konuda memnunum.Yanlız iyi bir pazarlık yapın tavsiye ederim.
Bende seren estetige basladim dun ilk senasima girdim insallah guzel sonuç alirim birde sirsey sorcam sizinde ilk seansinizda kalmis killar varmi bBen Serena Estetik Alsancakta yaptırıyorum.Yüzümü yaptırdım.Şimdide tüm vucuduma başladım.Fiyat gayet makul ve her konuda memnunum.Yanlız iyi bir pazarlık yapın tavsiye ederim.
Özel bölge bacak koltukaltihangibölgeleri yaptıryorsunuz?
tüm vucuthangibölgeleri yaptıryorsunuz?
Yasemin bedir beuty estetik bostanlı şubesi yasemin hanım bence arayın bir fikir alın derimMerhaba arkadaşlar.
İzmirde Alexandrite Lazer için düzgün bir yer arıyorum.
Tecrübe edinmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Yasemin Bedir Beuty Estetik yasemin hanım İzmir bostanlıda harika yerİzmirde lazere giden yok mu yani