slm, tüm bacak, genital, koltuk altı ve yarım kol, bıyık için 5 seans gittim .seans ücreti 550 tl. alt bacak, genital ve koltuk altında %70 bitti, üst bacak kollar ve bıyık inceldi sarardı ama bitmedi.
sana tavsiyem görüşmeye gittiğinde söyledikleri her şeyi yazıya döktürmen ve imza alman. çünkü bana kollarının üzerindekiler ince, dirseğinden 4 parmak yukarı kadar yarım kol yaparız dediler ama sonra atış yapanlar yarım kol dirseğe kadardır elimizdeki kartta da yarım kol yazıyor dediler.rica minnet bazen atıyorlar bazen atmıyorlar.bir de tüyler azalınca fiyat düşecek dediler lakin henüz bir icraatları yok:S . ayrıca seans sırasında odaya girip çıkan çok oluyor, oda boşaldı mı vs. diye :S
seans araları 1 ay(bence erken, çoğu çıkmamış oluyor) , kontrol seansı 1 hafta için geçerli ki daha atış yapılanlar dökülmemiş oluyor, nerede kalanlar var belli olmuyor.
iyi yönlerine gelince, her çeşit lazer cihazına sahipler. yazın da atış yapabiliyorlar bu sayede. bazı bölgelerde 2 cihaza birden alıyorlar ki hem siyah hem sarı tüylere atış yapılabilsin.
memnuniyet göreceli tabi :) eski halime göre iyi ama istediğim sonuca henüz ulaşamadım. tercih senin artık