izmirde lazer epilsyn

buukett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
8
0
36
İstanbul
arkadaslar izmir alsancakta novar lazer epilasyon yaptiran var mi acaba .fiyatlarini ve memnuniyet acisindan bilgi verebilir misiniz

canım alsancakta başka biryerde yaptırdım ben geçen sene, çok memnun kaldım. o bölgede çok yapan yer var, dediğin yeri bilmiyorum ama cihazları ve uzmanlarının iyi olması lazım gittiğin yerin.

angelmer85 cok haklısn. Cihaz ve uzman çok önemli.bende baya bi araştırdım zamanında :) hem fiyat hemde cihaz olarak en iyisi essi diye bi güzellik merkzi var orası geldi.kesinlikle tavsiye ederim...

slm, tüm bacak, genital, koltuk altı ve yarım kol, bıyık için 5 seans gittim .seans ücreti 550 tl. alt bacak, genital ve koltuk altında %70 bitti, üst bacak kollar ve bıyık inceldi sarardı ama bitmedi.
sana tavsiyem görüşmeye gittiğinde söyledikleri her şeyi yazıya döktürmen ve imza alman. çünkü bana kollarının üzerindekiler ince, dirseğinden 4 parmak yukarı kadar yarım kol yaparız dediler ama sonra atış yapanlar yarım kol dirseğe kadardır elimizdeki kartta da yarım kol yazıyor dediler.rica minnet bazen atıyorlar bazen atmıyorlar.bir de tüyler azalınca fiyat düşecek dediler lakin henüz bir icraatları yok:S . ayrıca seans sırasında odaya girip çıkan çok oluyor, oda boşaldı mı vs. diye :S
seans araları 1 ay(bence erken, çoğu çıkmamış oluyor) , kontrol seansı 1 hafta için geçerli ki daha atış yapılanlar dökülmemiş oluyor, nerede kalanlar var belli olmuyor.
iyi yönlerine gelince, her çeşit lazer cihazına sahipler. yazın da atış yapabiliyorlar bu sayede. bazı bölgelerde 2 cihaza birden alıyorlar ki hem siyah hem sarı tüylere atış yapılabilsin.
memnuniyet göreceli tabi :) eski halime göre iyi ama istediğim sonuca henüz ulaşamadım. tercih senin artık

ben aynı yerin karşıyaka şubesine gittim bu arada, alsancak hakkında bilgim yok.

ben aynı yerin karşıyaka şubesine gittim bu arada, alsancak hakkında bilgim yok.
bnde karsiyakada basladim ilk seansima gittim banada kollar icin 2 parmk ustune cikmamiz lazm dedi ama kagida yazmadi gerci kollarima henuz baslamadm.genital ve koltukaltina basladm 4 gun oldu ilk seansa gideli suana kdr bi degisiklk yok dokulme falan.10 gun olmadan gel dedi banada ama daha etkisinin olcagini sanmiyorm.iyi mi yaptm oraya gitmekle acaba kararsz kaldm

bende de yüzde on beş gün oldu ara seansa gittim hala dökülmedi, ben alsancaktaki şubesine gittim.

kesinlikle uzun dönem bi paket alma memnun kalmazsan ayrılamıyosun seans seans ya da 3 seans falan al belki pahalı ya denk gelir ama gittiğin yeri tanımış olursun memnun kalırsan uzun dönem alırsın ben izmirde 2 yere gittim 1. ye laf söylerken 2.si bin beter çıktı ve ıpl kullanana yerlerden uzak dur

kızlar alsancakta likya güzelık merkezınde lazer yaptıran varmı? ben buca da bır yere yaptırıyorum ılk seanta bıraz yuksek yaptılar bacaklarım falan kızardı ama işlam sonucunda tuyler azaldı ve bazı yerlerde hala hıç çıkmıyor.ama sonrakı senalarda ben yanma rıskı var dıye dusuk sevıyede yapmalarını ıstedım bacaklafrım hıç dokulmedı,ıncelmedi.1yıl ara verdım bu bahatrda yıne basladım işlem sonrası bacaklar ve genıtal alt kısım hıç dokulmedı.bu ay gıdıp konustum sevıyesını yukselterek yapın dıye ama ona pek yanaşmadılar.farklı bır merkez arıyorum,geçen yıl lıkyaya sormustum onlarda opaket program yapıyolar, hanı memnun kalmazsam paramında yanmasını ıstemıyorum.

Mia Güzellik Salonunda Lazer epilasyona başladım.Kendilerine kullandıkları cihazı sorduğumda diod lazer olduğunu ve en fazla 8 seans içerisinde sonuç alacağımı söylemişlerdi.Ancak 10 seans gittim ve tüylerimde daha da fazla artış oldu.(Her gidişimde jilet yapıp gitmem sebebiyle) Epilasyondan hiçbir sonuç alamayınca kullandıkları cihazı araştırdım ve İPL olduğunu öğrendim. Meğer her gelen müşteriye IPL cihazı olmasina ragmen diod lazer oldğunu söylemişler.

Ayrıca epilasyonu yanlarında çalışan çıraklar yapıyor ve neredeyse her gittiğimde farklı bir çırak görüyorum

Mia Güzellik salonu hatay..Eda ve Meryem hnm insanları kandırarak para kazanmayı meslek edinmiş insanlar...Sakın gıtmeyın arkadaslar...

canım dıod sadece ınce tuylerde etkılı,kalı tuylerde aleksandırat ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…