• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de lazer epilasyon yaptıranlar

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
46
İzmir
İzmir'de lazer epilasyona gidenler memnun kaldınız mı ?
Epilasyona nereye gittiniz ? Tecrübelerimizi paylaşalım Bilgilendirelim birbirmizi.
Burada bilgi paylaşımı yapalım. İzmirliler faydalansın :3:

xxxxxx estetikte koltukaltı ve yüz için diode lazer epilasyon yaptırıyorum daha önce hep alexandrte ışınıyla bşka güzellik salonlarına gittim alsancakta ama myra estetikten cok memnunum koltukaltım bitti alexandrite a göre dahada ucuz ayrıca...

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxx estetikte koltukaltı ve yüz için diode lazer epilasyon yaptırıyorum daha önce hep alexandrte ışınıyla bşka güzellik salonlarına gittim alsancakta ama myra estetikten cok memnunum koltukaltım bitti alexandrite a göre dahada ucuz ayrıca...

nekadar sürede bitti peki? ve ücretini de yazarmısın

tabi alexandrite ışınına enaz 7 seans gitmişimdir her seansına 70 tl verdim o biraz inceltti tüyleri 5 6 seansta diode lazer epilasyon yaptırdım ve bitti şimdi özel bölgeye bşlamayı düşünüyorum zaten diode a gelecegin teknolojisi falan diyolar çk memnunum bn alexandrite beyaz ten siyah tüylerde çok etkili kuzenim çk beyaz tenli ve siyah tüylü biri.1 seans tüm vücuduna yaptırdı 1 yıldır çıkmıyo tüyleri ama bn esmerim bna pek bi faydası olmadı alexandrite ın

koltukaltı ve alın içn gidiyorum bn baslrken 240 tl verdm bitene kadr fyatı bu...alexandrite a seans basına 70 tl veryodm enaz 7 8 seans gittim döktügüm paralarn yanında 240 hiçbişe

bende alsancakta xxxxxxxxdiye bir yer var...iş bankasının karşısındaki okulun tam karşısında:)) internetten teline ve tam adresine bakarsın...ben çok memnun kaldım...alexandirite yaptırdım genital dahil... çalışanları da çok tatlı ve ilgililer... eğer arkadaşın dediği gibi tüyün siyah ve tenin açıkça yani çok esmer değilsen kesinlikle tavsiye ederim...fiyatta da yardımcı olurlar

eveet ben de xxxx e gidiyorum cok da memnunum

oolumlu görüşlerinizden sonra ben de bugün orasıyla görüştüm.. yüz bölgesi için Light Sheer Diode Lazerle yapıyolarmış bu cihazda baya övgü almış.. 3-4 seansta biter dedi zaten bitesiye kadar paket ile anlaştım.. ilk seans için bekliycem tüylerin çıkmasını :) çok heycan yaptım gerçekten 3 4 seansta bitermi ki ? bi de ben kasımda izmirden ayrılacağım ya bitmezse o zamana kadar

oolumlu görüşlerinizden sonra ben de bugün orasıyla görüştüm.. yüz bölgesi için Light Sheer Diode Lazerle yapıyolarmış bu cihazda baya övgü almış.. 3-4 seansta biter dedi zaten bitesiye kadar paket ile anlaştım.. ilk seans için bekliycem tüylerin çıkmasını :) çok heycan yaptım gerçekten 3 4 seansta bitermi ki ? bi de ben kasımda izmirden ayrılacağım ya bitmezse o zamana kadar

merak etme cnm bn3 ayrı yer dolaştım bitek orda sonnnuç aldım çk memnunum koltuk altımda biriki zayıf tüy kaldı ve ocakta başlamıştım ama yüz biraz uzun sürebiliyo görevlilerle konuş kasımda izmirden ayrılcagını söyle bnce..memnun kalacagına eminim bnm kdr kmse yer degiştirmemiştir araştırmamıştır :) diode en iyisi..

Back