Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Izmir'de lazer epilasyon yapan güvenilir yerler var mı?
Sorunuz Lazer epilasyon yöntemi için değil de iğneli epilasyon yöntemi için olsaydı hemen birkaç yer ismi verebilirdim:) Aslında ''Demekki yokmuş'' ifadeniz çok hoşuma gittiği için size cevap yazdım ama dayanamayıp ufak bir bilgi vermek isterim. Bu konuda daha önceden açılmış başka bir sayfa var. Eğer yöntem konusunda ısrarcı iseniz o sayfada belki size yardımcı olacak bilgileri bulabilirsiniz. sağlıklı günler dilerim.
izmir karşıyaka da karakolun karşısında novara kliniği var, dr kontrolunde hıjyenık bir ortamda güvenilir bir yer. bi de artık guzellık merkezlerınde lazer epılasyon yasaklanmış, sadece poliklinik ve hastanelerde yapılabiliyormuş
merhaba arkadaslar ben gittigim yerden cok memnunum tavsiye ederim. alsancak estetik merkezine gidiyorum. doktor sevda hanım yapıyor. genitale iki seans gittim. ikinci seansımı 25 agustosta gittim tam iki ay oldu ve hala kıl cıkmadı. acısı var ama bu rahatlıga deger. herkese tavsiye ederim.