• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Latin dansları ??

izmirin_birtanesi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
295
23
318
36
Merhaba kızlarr

İzmir'de latin dansları öğreten bir yer arıyorum; ama öyle 2-3 adım değil (: Gerçekten bilen ve öğreten bir yer arıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Tabi Karşıyaka semalarında olursa çok daha iyi olur (:

Cevaplarınızı bekliyorumm :21:

kıbrıs sehitlernde havana dans klup var oraya gidebilirsn gercekten hocalarda cok iyi ben gittm 2 ay kdr okuldn dolayı aksadı bıraktm ama yaza dogru baslıcam tekrar

Geçtiğimiz cumartesi günü Karşıyakada Aydans adında bir yer buldum, gidip görüştüm, çarşıda banka sokağında, istersen internetten de sitesine bakabilirsin.

bende araştırmıştım DanceFloor diye bır yer bulmustum.Ama daha gidip görme şansım olmadı.İstersen internet adresinden bakabilirsin

Biz de araştırdık.Karşıyaka tarafıyla ilgili yorum yapamam ama Alsancak'ta en iyisi DanceFloor.Zaten gezdiklerimiz içinde en profesyonel olan onlardı...

Alsancakta crystals dance'ı oneririm. kıbrıs sehitleri caddesinde lcwaikinin hemen karsısında. 7 ay oraya gittim ve cok memnun kaldım. Hem cumartesi günleri de ücretsiz dans geceleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Back