İzmir’de Kürtaj İçin Doktor Önerisi

beyazcicek1997

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
762
3.355
63
28
İzmir’de herhangi bir devlet hastanesinde kürtaj için önerebilceğiniz iyi bir doktor arıyorum. Ya da İzmir Özel hastanelerde yine doktor önerisi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan ?

Hayırdir ne oldu? Kalp atisini duymuştunuz?
Geç döllenme demiştim hatırlarsınız. Bugün ultrosnda geçen haftadaki söylenen haftada kalmış. Geçen cuma 6+1’di yine aynıymıs. Zaten geriden geliyor haftasına göre ama gelişmede yok malesef ki. Ve kalbide yavas atıyor dedi doktor. Haftaya çağırdı ama neden olabileceğine dair nedenleri de anlattı. Yani kürtaj olacak eninde sonunda bunu anladım.

Dur bakalım ama daha kalp atışı yavaş da olsa var , kalbi durmuş değil ki.
Sen böyle stres yaparsan olmaz , bebeğin de etkilenir .
Ama geriden gelmesine rağmen hafta olarak büyümemişte. Neyse hayırlısı, sağlıklısı nasılsa onu yazsın Allahım. Hep bir umut var ama bugün biraz bitti gibi bende.

Devlet hastanesinde kürtaj olanlardan pek iyi yorumlar duymadım. Aynısı benim de başıma geldi, kalp atışı da duyamamıştık biz. Kürtaj oldum özelde.

Geç döllenme demiştim hatırlarsınız. Bugün ultrosnda geçen haftadaki söylenen haftada kalmış. Geçen cuma 6+1’di yine aynıymıs. Zaten geriden geliyor haftasına göre ama gelişmede yok malesef ki. Ve kalbide yavas atıyor dedi doktor. Haftaya çağırdı ama neden olabileceğine dair nedenleri de anlattı. Yani kürtaj olacak eninde sonunda bunu anladım.
Geçmiş olsun bundan önce oldu mu böyle durum ilk hamilelik mi?

Ne kadara olmuştunuz acaba ? Eski tarihli sanırım.
Geçtiğimiz Ocak ayında oldum. 3 bin liraydı. Hiçbir şey hissetmedim zaten anestezi etkisinde olduğum için. Odaya çıkardılar, bir süre yattım. Akşamına da çıktım eve geldim.

Geçtiğimiz Ocak ayında oldum. 3 bin liraydı. Hiçbir şey hissetmedim zaten anestezi etkisinde olduğum için. Odaya çıkardılar, bir süre yattım. Akşamına da çıktım eve geldim.
Anladım çok geçmiş olsun. Teşekkürler. İstediğiniz zaman sağlıkla hamileliğiniz ilerler insallah.

Canim gittiğin hastaneye sorsaydin ya da birkaç hastaneyi ara ücreti al. Ben ekimde küçük bir şehirde 1200 e kürtaj olmuştum. Arkadaşım mayis ayinda istanbulda 4 bin e oldu.bence ortalama olarak izmir 2500 den başlayabilir
Başka bilgilendirme yapabilecek birileri var mı ?

Canim gittiğin hastaneye sorsaydin ya da birkaç hastaneyi ara ücreti al. Ben ekimde küçük bir şehirde 1200 e kürtaj olmuştum. Arkadaşım mayis ayinda istanbulda 4 bin e oldu.bence ortalama olarak izmir 2500 den başlayabilir
Canım gittiğim hastaneye soracağım ama baya bir pahalı orası kan testi bile o yüzden kürtajı az çok tahmin edebiliyorum. Neyse bakacağım umarım temiz ve işini iyi yapan bir doktor bulabilirim.

Back
X