- 21 Temmuz 2021
- 762
- 3.355
- 63
- 28
- Konu Sahibi beyazcicek1997
İzmir’de herhangi bir devlet hastanesinde kürtaj için önerebilceğiniz iyi bir doktor arıyorum. Ya da İzmir Özel hastanelerde yine doktor önerisi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdir ne oldu? Kalp atisini duymuştunuz?İzmir’de herhangi bir devlet hastanesinde kürtaj için önerebilceğiniz iyi bir doktor arıyorum. Ya da İzmir Özel hastanelerde yine doktor önerisi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan ?
2 farklı doktora gittim ama sonuc aynı. Hayırlısı, sağlıklısı olsun.Neden bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsun , dur bakalım daha .
Bir kaç doktora daha git .
Dur bakalım ama daha kalp atışı yavaş da olsa var , kalbi durmuş değil ki.2 farklı doktora gittim ama sonuc aynı. Hayırlısı, sağlıklısı olsun.
Geç döllenme demiştim hatırlarsınız. Bugün ultrosnda geçen haftadaki söylenen haftada kalmış. Geçen cuma 6+1’di yine aynıymıs. Zaten geriden geliyor haftasına göre ama gelişmede yok malesef ki. Ve kalbide yavas atıyor dedi doktor. Haftaya çağırdı ama neden olabileceğine dair nedenleri de anlattı. Yani kürtaj olacak eninde sonunda bunu anladım.Hayırdir ne oldu? Kalp atisini duymuştunuz?
Ama geriden gelmesine rağmen hafta olarak büyümemişte. Neyse hayırlısı, sağlıklısı nasılsa onu yazsın Allahım. Hep bir umut var ama bugün biraz bitti gibi bende.Dur bakalım ama daha kalp atışı yavaş da olsa var , kalbi durmuş değil ki.
Sen böyle stres yaparsan olmaz , bebeğin de etkilenir .
Ne kadara olmuştunuz acaba ? Eski tarihli sanırım.Devlet hastanesinde kürtaj olanlardan pek iyi yorumlar duymadım. Aynısı benim de başıma geldi, kalp atışı da duyamamıştık biz. Kürtaj oldum özelde.
Geçmiş olsun bundan önce oldu mu böyle durum ilk hamilelik mi?Geç döllenme demiştim hatırlarsınız. Bugün ultrosnda geçen haftadaki söylenen haftada kalmış. Geçen cuma 6+1’di yine aynıymıs. Zaten geriden geliyor haftasına göre ama gelişmede yok malesef ki. Ve kalbide yavas atıyor dedi doktor. Haftaya çağırdı ama neden olabileceğine dair nedenleri de anlattı. Yani kürtaj olacak eninde sonunda bunu anladım.
İlk hamilelik. Doktor kromozom anomalilerinden falan bahsetti ilk hamilelikte oluyor diye.Geçmiş olsun bundan önce oldu mu böyle durum ilk hamilelik mi?
Geçtiğimiz Ocak ayında oldum. 3 bin liraydı. Hiçbir şey hissetmedim zaten anestezi etkisinde olduğum için. Odaya çıkardılar, bir süre yattım. Akşamına da çıktım eve geldim.Ne kadara olmuştunuz acaba ? Eski tarihli sanırım.
Evet olabiliyor, inşallah kendini toparlayip sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbimİlk hamilelik. Doktor kromozom anomalilerinden falan bahsetti ilk gebelikte oluyor diye.
Anladım çok geçmiş olsun. Teşekkürler. İstediğiniz zaman sağlıkla hamileliğiniz ilerler insallah.Geçtiğimiz Ocak ayında oldum. 3 bin liraydı. Hiçbir şey hissetmedim zaten anestezi etkisinde olduğum için. Odaya çıkardılar, bir süre yattım. Akşamına da çıktım eve geldim.
Allah razı olsun insallah sağlıkla hayırlısıyla yine nasip olur. Çok teşekkürler.Evet olabiliyor, inşallah kendini toparlayip sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Başka bilgilendirme yapabilecek birileri var mı ?
Canım gittiğim hastaneye soracağım ama baya bir pahalı orası kan testi bile o yüzden kürtajı az çok tahmin edebiliyorum. Neyse bakacağım umarım temiz ve işini iyi yapan bir doktor bulabilirim.Canim gittiğin hastaneye sorsaydin ya da birkaç hastaneyi ara ücreti al. Ben ekimde küçük bir şehirde 1200 e kürtaj olmuştum. Arkadaşım mayis ayinda istanbulda 4 bin e oldu.bence ortalama olarak izmir 2500 den başlayabilir