• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de KPSS kursu için öneri bekliyorum. Benim için çok önemli ! :(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Şuanki en büyük derdim KPSS dershanesi araştırması.
Gk + Gy ten giricem 2014 te.
Matematiğim oldukça zayıf.
İzmir'de Kpss dershanesine gidip önerecekler var mı ?
Matematik hocası iyi olan bir dershane özellikle.
GK + GY de iyi bir dershane. Çok kararsız kaldım da .

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Elmayra 'm sen editör müydün ya ?

Son düzenleme:
Konunu resmi resmi taşıdım dimi:1: Yeni oldum :D ciceği yeşili burnunda :D

Ben de istiyorum yaaaa :) Yeşil olmak .

Valla bir konu bu kadar güzel taşınırrr .... Mest ettin beni, başımı döndürdün :16:

canım ben aydında liderin dersanesine gittim. hocaları iyi. bu hocalardan bazıları izmirede geliyormuş bu yıl için 2014 için yeniden yazıldım bugün. erken kayıt fiyat olarak daha uygun tabi. inşallah gerek kalmazda atanırım. ekimde falan başlayacakmış dersane. lisans. yargı yayınlarını kullanıyor. istersen git öğrencileri ile konuş. kafesine falan çık. kantine yani.

canım ben aydında liderin dersanesine gittim. hocaları iyi. bu hocalardan bazıları izmirede geliyormuş bu yıl için 2014 için yeniden yazıldım bugün. erken kayıt fiyat olarak daha uygun tabi. inşallah gerek kalmazda atanırım. ekimde falan başlayacakmış dersane. lisans. yargı yayınlarını kullanıyor. istersen git öğrencileri ile konuş. kafesine falan çık. kantine yani.

Sağol canım teşekkür ederim :) Lider diye düşünüyorum ben de ama bakalım kararım nolacak :)

Murat'a yazıldım , bakalım nolacak :)

Back