Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyimiii cok tesekkur ederimm icime su serpildiMustafa alihanoğlu iyi diye biliyorum ben
Sen ona mi oldun ?Mustafa alihanoğlu iyi diye biliyorum ben
Evet olucam allah nasip ederseSen ona mi oldun ?
Yok kız huriyonteme sordum bunuEvet olucam allah nasip ederse
merhaba benve kuzenim izmirde dr mustafa alihanoğluna gittik kuzenimin kızlık zarında bir problem yoktu fakat benimkinde problem olduğu için işlem gerkti doktor bey saolsun çok ilgilendi ve yardımcı oldu işlemimi yaptırdım 1 hafta sonra düğünüm var mutlaka gelişmeleri aktarırım hiç bir şikayetim olmadı işlemden sonra son gelişmeleri mutlaka aktarıcam
Merhaba kuzenim Dr.mustafa alihanoğlunda işlem yaptırdı 1 yıl önce kalıcı yöntemle geçen hafta düğünü vardı sorunsuz bir şekilde bu problemden kurtulduk. Ondan aldığım bu pozitif sonuç ile bende gidicem bu hafta sosyal nedenler yüzünden bu işlemi yaptırmak zorundayım lütfen bilip bilmeden konu ile ilgili beni yargılamayın arkadaşlar
42 yaşındayım ve tanıdığım ennnn ennnnn ennnn iyi “Doktor” ama tırnak içinde Cellat değil oyüzden ısrarla tavsiye ederimki İzmirde bence en tatlısıve doğrusu o Mustafa Alihanoğlu ve samimi içten sevgili asistanıKızlar izmir de kızlık zari dikimi icin Mustafa alihanoglu Şenay aycan Özlem gültekin isinde basarili doktor hangisi bilgisi olan yaptiranlar varsa yazsın lütfen
Merhaba kuzenim Dr.mustafa alihanoğlunda işlem yaptırdı 1 yıl önce kalıcı yöntemle geçen hafta düğünü vardı sorunsuz bir şekilde bu problemden kurtulduk. Ondan aldığım bu pozitif sonuç ile bende gidicem bu hafta sosyal nedenler yüzünden bu işlemi yaptırmak zorundayım lütfen bilip bilmeden konu ile ilgili beni yargılamayın arkadaşlar
çok üzüldüm, ben de adanada ayşecan enmutluya oldum 10 gün önce. 4bin lira operasyon öncesi sayıp aldılar üstelik. aynı şekilde asistanı mesajlarıma kısa kısa cevaplar verip duruyor. enfeksiyon benzeri akıntım var diyorum, biir şey olmaz diyor. batikon kullanma, sprey kullanma, hiç bir şey kullanma sadece sık sık çamaşır değiş yeter dediler ama 5inci gün iltihap akmaya başladı benden. klozetten ayağa kalkınca şıpır şıpır kaç damla sapsarı iltihap aktı hem de ama sorun yok diyorlar. buradan aynı süreci yaşayan var mı ulaşmaya çalışıyorum içim rahatlasın diye fakat hepsi reklam paylaşımı. hiç gerçekçi ve insana yardımı dokunan kimse cevap vermiyor.Kızlar hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama ben de burada yazılanlara güvenerek Mustafa Alihanoğlu’na kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ne kadar ilgili, tatlı bir kişi de olsa sonucum malesef dikişlerim tutmadı. Üstelik operasyondan sonra istediğin her soruyu bize sorabilirsin dediklerinde defalarca mesaj atmama rağmen ilgilenmediler bile. 3000 tl para ödedim ve boşa gitti. Lütfen daha araştırmacı olun ve her yazılana güvenmeyin
Doktor tamamen mi tutmadığını söyledi. Bana doktorum bir dikişlik küçük bir kısmın tutmadığını söyledi. Yani tamamen mi boşa gitti senin ? Az da olsa bir kapalılık yok mu ?Kızlar hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama ben de burada yazılanlara güvenerek Mustafa Alihanoğlu’na kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ne kadar ilgili, tatlı bir kişi de olsa sonucum malesef dikişlerim tutmadı. Üstelik operasyondan sonra istediğin her soruyu bize sorabilirsin dediklerinde defalarca mesaj atmama rağmen ilgilenmediler bile. 3000 tl para ödedim ve boşa gitti. Lütfen daha araştırmacı olun ve her yazılana güvenmeyin
Ben de Ayşecan Enmutlu ya olmayı düşünüyorum. Senin sonucunu çok merak ediyorum o yüzden umarım görür ve bilgilendirebilirsin beniçok üzüldüm, ben de adanada ayşecan enmutluya oldum 10 gün önce. 4bin lira operasyon öncesi sayıp aldılar üstelik. aynı şekilde asistanı mesajlarıma kısa kısa cevaplar verip duruyor. enfeksiyon benzeri akıntım var diyorum, biir şey olmaz diyor. batikon kullanma, sprey kullanma, hiç bir şey kullanma sadece sık sık çamaşır değiş yeter dediler ama 5inci gün iltihap akmaya başladı benden. klozetten ayağa kalkınca şıpır şıpır kaç damla sapsarı iltihap aktı hem de ama sorun yok diyorlar. buradan aynı süreci yaşayan var mı ulaşmaya çalışıyorum içim rahatlasın diye fakat hepsi reklam paylaşımı. hiç gerçekçi ve insana yardımı dokunan kimse cevap vermiyor.
Acaba olumlu sonuç aldınız mı?Ben de Ayşecan Enmutlu ya olmayı düşünüyorum. Senin sonucunu çok merak ediyorum o yüzden umarım görür ve bilgilendirebilirsin