İzmirde kızlık zarı dikimi için en iyi doktor hangisi

Guattey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
68
96
Kızlar izmir de kızlık zari dikimi icin Mustafa alihanoglu Şenay aycan Özlem gültekin isinde basarili doktor hangisi bilgisi olan yaptiranlar varsa yazsın lütfen

Merhaba kuzenim Dr.mustafa alihanoğlunda işlem yaptırdı 1 yıl önce kalıcı yöntemle geçen hafta düğünü vardı sorunsuz bir şekilde bu problemden kurtulduk. Ondan aldığım bu pozitif sonuç ile bende gidicem bu hafta 🙏🏻sosyal nedenler yüzünden bu işlemi yaptırmak zorundayım lütfen bilip bilmeden konu ile ilgili beni yargılamayın arkadaşlar 😞🙏🏻

merhaba benve kuzenim izmirde dr mustafa alihanoğluna gittik kuzenimin kızlık zarında bir problem yoktu fakat benimkinde problem olduğu için işlem gerkti doktor bey saolsun çok ilgilendi ve yardımcı oldu işlemimi yaptırdım 1 hafta sonra düğünüm var mutlaka gelişmeleri aktarırım hiç bir şikayetim olmadı işlemden sonra son gelişmeleri mutlaka aktarıcam

Merhaba kuzenim Dr.mustafa alihanoğlunda işlem yaptırdı 1 yıl önce kalıcı yöntemle geçen hafta düğünü vardı sorunsuz bir şekilde bu problemden kurtulduk. Ondan aldığım bu pozitif sonuç ile bende gidicem bu hafta 🙏🏻sosyal nedenler yüzünden bu işlemi yaptırmak zorundayım lütfen bilip bilmeden konu ile ilgili beni yargılamayın arkadaşlar 😞🙏🏻

Yedik mi ? Asla

Gectigimiz 21 ocakta mustafa bey labioplasti ameliyatimi yapti. Ben 32 yasinda bekar cocuksuz genc bir kadinim. Yillarca spor ve steroid kullanimimdan dolayi klitoral buyume ve ic dudaklarin asiri buyumesi ve sarkmasi gibi bir problemim vardi. Ve bu problem yillarca hicbir sey yapamadigim, korktugum icin asla bir doktora danisamadigim bir konuydu. Yillarca o sekilde yasadim. Yururken, bisiklet surerken bile cok rahatsiz bir his olusturyordu. Mustafa bey o kadar tatli bir doktor ki son derece samimi bir sekilde beni muayene edip artilarini eksilerini bir bir anlatti. Estetik acidan getirebilecegi en iyi duruma getirdi. Ameliyat oncesi tekrar bilgilendirme yapti. Bugune kadar hayatimda hic ameliyat olmadigim icin cok gergindim. Cok sempatik bir sekilde beni rahatlatti. Cok fazla aci cekmedim. Gunluk hayatima cok cabuk dondum. Ertesi gun ise gittim. Bir hafta sonra spora basladim. Verdigi kremleri surdum. Kontrollerime duzenli gittim. Mustafa bey cok ilgili, bilgili bir doktor. Tanistigim gune sukurler olsun. Ayrica beni rahim agzi kanseri asisi hakkinda da bilgilendirdi. Ilk asimi oldum. Herkese tavsiye ederim. Aklinizda en ufak suphe olmasin.

Kızlar izmir de kızlık zari dikimi icin Mustafa alihanoglu Şenay aycan Özlem gültekin isinde basarili doktor hangisi bilgisi olan yaptiranlar varsa yazsın lütfen
42 yaşındayım ve tanıdığım ennnn ennnnn ennnn iyi “Doktor” ama tırnak içinde Cellat değil oyüzden ısrarla tavsiye ederimki İzmirde bence en tatlısı😊ve doğrusu o 👉🏻Mustafa Alihanoğlu ve samimi içten sevgili asistanı 🙏

Yolun açık olsun .. karaca90 şükürler olsunki doğru adresteyiz verdiği o güven duygusu ileSevgili doktorumuz Dr.Mustafa Alihanoğlu iyiki varsınız Sahip olduğunuz kutsal görevi laiki İle yapan ender hekimlerdensiniz.. Herşey için bende burdan tekrar teşşekkür etme fırsatı yakaladım 🙏😊🤗

Kızlar hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama ben de burada yazılanlara güvenerek Mustafa Alihanoğlu’na kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ne kadar ilgili, tatlı bir kişi de olsa sonucum malesef dikişlerim tutmadı. Üstelik operasyondan sonra istediğin her soruyu bize sorabilirsin dediklerinde defalarca mesaj atmama rağmen ilgilenmediler bile. 3000 tl para ödedim ve boşa gitti. Lütfen daha araştırmacı olun ve her yazılana güvenmeyin

Kızlar hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama ben de burada yazılanlara güvenerek Mustafa Alihanoğlu’na kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ne kadar ilgili, tatlı bir kişi de olsa sonucum malesef dikişlerim tutmadı. Üstelik operasyondan sonra istediğin her soruyu bize sorabilirsin dediklerinde defalarca mesaj atmama rağmen ilgilenmediler bile. 3000 tl para ödedim ve boşa gitti. Lütfen daha araştırmacı olun ve her yazılana güvenmeyin
çok üzüldüm, ben de adanada ayşecan enmutluya oldum 10 gün önce. 4bin lira operasyon öncesi sayıp aldılar üstelik. aynı şekilde asistanı mesajlarıma kısa kısa cevaplar verip duruyor. enfeksiyon benzeri akıntım var diyorum, biir şey olmaz diyor. batikon kullanma, sprey kullanma, hiç bir şey kullanma sadece sık sık çamaşır değiş yeter dediler ama 5inci gün iltihap akmaya başladı benden. klozetten ayağa kalkınca şıpır şıpır kaç damla sapsarı iltihap aktı hem de ama sorun yok diyorlar. buradan aynı süreci yaşayan var mı ulaşmaya çalışıyorum içim rahatlasın diye fakat hepsi reklam paylaşımı. hiç gerçekçi ve insana yardımı dokunan kimse cevap vermiyor.

Doktor tamamen mi tutmadığını söyledi. Bana doktorum bir dikişlik küçük bir kısmın tutmadığını söyledi. Yani tamamen mi boşa gitti senin ? Az da olsa bir kapalılık yok mu ?

çok üzüldüm, ben de adanada ayşecan enmutluya oldum 10 gün önce. 4bin lira operasyon öncesi sayıp aldılar üstelik. aynı şekilde asistanı mesajlarıma kısa kısa cevaplar verip duruyor. enfeksiyon benzeri akıntım var diyorum, biir şey olmaz diyor. batikon kullanma, sprey kullanma, hiç bir şey kullanma sadece sık sık çamaşır değiş yeter dediler ama 5inci gün iltihap akmaya başladı benden. klozetten ayağa kalkınca şıpır şıpır kaç damla sapsarı iltihap aktı hem de ama sorun yok diyorlar. buradan aynı süreci yaşayan var mı ulaşmaya çalışıyorum içim rahatlasın diye fakat hepsi reklam paylaşımı. hiç gerçekçi ve insana yardımı dokunan kimse cevap vermiyor.
Ben de Ayşecan Enmutlu ya olmayı düşünüyorum. Senin sonucunu çok merak ediyorum o yüzden umarım görür ve bilgilendirebilirsin beni

X