• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı İzmirde Kirpik Perması

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

selllinnn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
19
2
6
34
İzmir
merhaba arkadaşlar,ben kirpik perması yaptırmak istiyorum.izmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? özellikle Balçova taraflarında.

merhaba arkadaşlar,ben kirpik perması yaptırmak istiyorum.izmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? özellikle Balçova taraflarında.

Merhaba, birkaç defa kirpik perması yaptırdım ama çok fazla önermiyorum bazı eksi yönleri var. Denediğim yerler içinde kesinlikle en memnun kaldığım Karşıyaka iskelesinin oralarda Neşe Estetik ve güzellik salonu oldu. Fiyatı 50 tl civarındaydı.

Orada yaptırdım ama çok memnun kalmadım,bigudi ile yapmışlardı,aşırı kıvırdılar ben daha çok slikon aparatla yapılan bir yer düşünüyorum.çok daha doğal oluyor.balçova civarında böyle biryer arıyorum.

canım ben balçovada bir yere gittim arkadaşım tavsiye etti yeri ata caddesi üzerindeydi gayet memnun kaldım istersen adresini tam olarak öğrenirim yazarım buraya

Back