Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir'de ki Çeyiz Yapan Arkadaşlar Yardım Lütfennn :)
ben haftasonu çaycımı,kahve makinemi ve blender setimi aldım Optimum Tefalden kredi kartına 4 ay erteleme yaptılar ve 12 taksit yaptılar 3ü 480 tutmuştu 40 40 ödücem bir bak istersen
misafirlik yemek takımım bernardodan 1500tl ama 500 tl indirim ceki veriyorlar yada çbk tk hediye oluyor ben çeki aldım bide bernardodan gunluk yemek takımı aldım 799a ama suan aynı takım 499a inmiş red butterfly. bardak takımınıda ordan aldım grace modeli o da 800 tuttu 12 kişilik hem karta bölüyorlar ama biz biraz nazlanınca elden taksitte yapabıldıklerini soylediler 10a bolduler elden oduyoruz her ay.
optimumdaki hisardan misafirlik ve gunluk çatal kaşık takımı tencere seti caydanlık ve cezve seti aldık hepsi 1800 tuttu. kemeraltından daha uygun onu soylıyım çok arastırdık.
gelinlik yatak ortusu english home 299a aldım çok uygun piyasadakilere gore ve sade bir model internet sitesinde var.
bornozu sarevden 215e aldım bambu takım.
el yuz havlularında english home bambu ve tanesi 11lira cok uygun bambuya gore..
bunun yanısıra hatayda akkuş çeyizin fiyatı çok uygun tavsiye ederim pazarlıkta yapılıyor ve kaliteli urunler var.
ayrıca ÇELİK ticaret var biliyosundur belki elden taksitle flnda satış yapılıyor ama fiyatlar piyasaya gore yuksek ve elektronık urunlerde garanti olayı çok sıkıntılı hep arızalı çıkıyor ve hiçbir ürünün arkasında durmuyorlar.
battaniye almadıysan madam coco da şuan çift kişilikler 36 tl tekler 30tl fln pamuklu guzel tavsiye ederim.
son olarak balçova ege park ta U.S. polonun dukkanı var ama biçok marka satılıyor uygun şeyler var ben ordan polo marka yorgan aldım 49tlye duşmuş şuan antibakteriyel ve ısı koruyan yapısı var çok guzel tavsiye ederim....
işte boyle şuan aklıma gelenler bunlar..ama boşuna kemeraltında dolanıp kendini harap etme benım gıbı hiçbir farkı yok hatta markaların kendi yerınde daha uygun diyebılırım...
umarım yardımcı olabılmışımdır.bende daha bıtırmış değilim bi suru eksiğim var yardımcı olalım birbirimize =)