Saç Kesim Şekilleri İZMİRde kesim için kuaför önerisi çok acil saçım yanlış kesildi :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ddeeniizz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
92
1
16
İzmir
kızlar bucada koton hizasındaki malum bucanın en pahalı kuaförüne gittim herzaman saçımı kesen adam çay içiyodu ona siz kesin demedim başka biri kesti ayagım kırılsaydıda gitmeseydim şuan saçım 2 kat tam anlamıyla altı kaval yani düz üstü şihane kabarık ve kısa.mahvoldum bn üzüntüden saçlarım dökülüyo alsancakta kuaför önerebilirmisinz çok acil (

Pahalı yerler her zaman güzel yapacak diye bir şey yok. Hem istediğimiz gibi olmuyor hemde üstüne o kadar para veriyoruz. Alsancak da bir yer öneremeyeceğim ama Şirinyer Tansaş karşısından girdiğinizde ileride Şenay Kuaför var çok tatlı bir bayan sahibi ve eli gerçekten güzel.. Ben kesim ve kaş aldırmaya oraya gidiyorum

haklısın valla dedigin yeri aklmda tutcam ama riske atmak istemedigim için böyle ünlü biyere ve oranın çıragına degilde sahibine fln kestirmk istiyorum çökmüş durumdayım saçımı elime attıgmda elime geliyo stresten üzüntüden.adam üst katı tuttu 5 parmak kesti zaten 1 makas attı bn aglamaya bşladım bşkası geldi düzeltmeye çalıştı.off anlattıkca tekrar yaşıyorum o anı kabus

Hadi ya kötü olmuş düzeltilir umarım Kıbrıs şehitlerinde Nizam Team var yakın arkadaşım oraya gidiyor çok memnun.

cnm nizam team de kesim ne kadar acaba bgn gitmeyi düşünüyorm görür görmez cvp atarmısın cnm bekliyorum 4 5 gibi gidicem

cnm biriki yerde dahada geçmiş nizam team..netten baktım çk begendim gittim ve çok memnun kaldım çok ilgililer..bnce kk da bicok kuaför kndi reklamını ypmak amaçlı saçım çk kötüydü gittim çk ilgililer fln yazıyo bnce..ama nizam birden ck topikte geçiyo..kısacası biraz tuzlu ama yüzde yüz memnuniyet garantisi...bnde risk almamak için böle duyulmuş ünlü biyer arıyodum ve iyiki gitmişim saol cnm önerin için :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…