• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İzmir'de Keratin Bakımı Yaptıran Var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

melekcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
1.080
2
66
İzmir
Kızlar izmirde keratin bakımı yaptıran varmı?Öncelikle olarak brezilya fönüyle ikisi arasında farkla ilgili çok bilgiye sahip değilim benim istediğim sadece senelerdir renk değişimlerimden oluşan yıpranık görünümlü saçlarımı onarmak onun dışında düz 6ay kalmasını istemiyorum yani brezilya fönü istemiyorum sadece bakımını istiyorum eğer zararsızsa. Bilgisi olan ve izmirde yaptıran varmı?

senelerdir saçlarım sarı her defasında kestir kırıklar giderse daha çabuk uzar diyen kuaförlere inanıp saçımı kestirdim ama tekrar aynı boya geldiğinde aynı kısır döngü :( bu yüzden saçlarımı 1 senedir hiç kestirmiyorum ve kırıklar içinde de olsa uzun saçlarım var.. brezilya fönünün kırıkları düzelliğini ve saça parlaklık verdiğini okudum ama seninle aynı karmaşa içindeyim..brezilya fönü sarı saça uygulanamıyor diye bişeyler okuduğumu da hatırlıyorum..umarım bu soruna cevap gelir bende merakla bekliyorum...

senelerdir saçlarım sarı her defasında kestir kırıklar giderse daha çabuk uzar diyen kuaförlere inanıp saçımı kestirdim ama tekrar aynı boya geldiğinde aynı kısır döngü :( bu yüzden saçlarımı 1 senedir hiç kestirmiyorum ve kırıklar içinde de olsa uzun saçlarım var.. brezilya fönünün kırıkları düzelliğini ve saça parlaklık verdiğini okudum ama seninle aynı karmaşa içindeyim..brezilya fönü sarı saça uygulanamıyor diye bişeyler okuduğumu da hatırlıyorum..umarım bu soruna cevap gelir bende merakla bekliyorum...

Bende bekliyorum canım , ama günlerdir kimse uğramadı buraya:)
ben birazcık bikaç kuaföre giderek bilgi almaya çalıştım her kuaför farklı bir ürün kullanıyor ve hepside kendi kullandığının güzel diğerlerinin çok kötü olduğunu öne sürüyor iyice kafam karıştı..

İzmirde yaşamıyorum fakat bulunduğum yerde yaptıramadığım için internetten aminno keratin maskesi alıp kendim uyguladım sitede o maskeyle ilgili bilgi bulabilirsiniz.

Bende bekliyorum canım , ama günlerdir kimse uğramadı buraya:)
ben birazcık bikaç kuaföre giderek bilgi almaya çalıştım her kuaför farklı bir ürün kullanıyor ve hepside kendi kullandığının güzel diğerlerinin çok kötü olduğunu öne sürüyor iyice kafam karıştı..

forumda brezilya fönüyle ilgili okuduğum yorumları genellersem memnun olanı da var olmayanı da sadece tek ortak nokta iyi bir kuaför bulmak.. fırsat sitelerine bakıyorum sonra yaptıranların yorumlarını inceliyorum ama biri çıkıp "ben yaptırdım memnun kaldım izmirde bu kuaför" demeden gidip denemeye cesaret edemiyorum..

forumda brezilya fönüyle ilgili okuduğum yorumları genellersem memnun olanı da var olmayanı da sadece tek ortak nokta iyi bir kuaför bulmak.. fırsat sitelerine bakıyorum sonra yaptıranların yorumlarını inceliyorum ama biri çıkıp "ben yaptırdım memnun kaldım izmirde bu kuaför" demeden gidip denemeye cesaret edemiyorum..

ben yaptırırsam buraya foto koyup yazıcam:)

Arkadaslar ben sehir fırsatından yaralanarak brezilya fönü yaptırdım kuaförun adı haiurum alsancakta çok ama çok pişmanım öncelikle kuaförn web sayfasına girdiğimde cok begenmiştim cünkü hem güzellik merkezi hemde kuaför olarak lanse ettiriyorlar sitedeki fotograflar kesinlikle görüldügü gibi deil zaten adres cok farklı taşındıklarını söylediler bana ama kesnlikle gidip tercih edebilecegniz bir yer oldugunu sanmıyorum cünkü dagınık ve küçücük bir yer hijnenikte degil. neyse gelelim brezilya fönüne benm kuponum 500tllikti sitede %100 dümdüz saglıklı saçların garantisi vermişlerdi en azından öyle yazıyordu randevumu alıp gttim bulmaktada zorlandım cünkü baska bir tabela vardı..bana ilk önce gelip benim yaptıracagım fönün %50lik düzlük kazandıracagını ama farklı bir ürün kullanırsa ki getirip gösterdi bununla %100 parlak ve saglıklı saçlara ulaşıcagımı bununda maliyetinin normalde 600 lira oldugunu ama bana 300 tlye yapıcaklarını söledi şoka girdim tabiki kuponumdan yararlanıcagımı söledim snra saçlarımın cok yıpranmş oldugunu söledi halbuki 1 hafta önce kestirip bakımını yaptırmıstım ki ben saçlarıma cok cok özen gösteren biriyimdir kestirmek istemedigimi söledigimde işimi yapalım bırakın dedi -kürşat bey- ve saçımı sadece 5 makas vurarak mahvetti arkadaşlar evet sadece 5 makas vurdu gözleri bozuk olan bir insan bile fark eder yamuk kestigini snra brezilya fönüne geçtiler sacımı sampuanladı kuruttu ilacı sürdü 30 dk bekleyip tekrar kurutup düzlşetirici ile üstünden geçtiler şampuanı satın alırsam yıkama işlemini orada yaptırabilecegimi almazsam acık sampuan olmadıgı için kendimin yıkayacagımı söleyip 5 makaslı kesmden 25 tl alıp beni tıpış tıpış gönderdi..BENDEN SİZE TAVSİYE SACINIZI SEVİYORSANIZ KESNLİKLE BÖYLE KAMPANYALARDAN YARARLANMAYIN GÜZEL YAPAN YERLER MUHAKKAK VARDIR AMA BU RESMEN KUMAR OYNAMAK GİBİ BİRŞEY BEN SUAN SACIMA BAKTIKCA AGLIYCAK GİBİ OLUYORM UP UZUN SACLARIM YAMUK YILIK OLDU BREZİLYA FÖNÜ DESENİZ ONA HİÇ GİRMİYORUM BİLE BERBAT..%50lik düzlük bile yook yok yok! demem o ki benim gibi aceleci davranmayın arkadaslar benden size tavsiye umarım yardımcı olabilmişimdir

Back