Kızlar 10 gün önce kbb ye gittim,ben boğaz kültürü olmak istediğimi söyledim o da neden dedi?ben de işte sık sık faranjit oluyorum,boğazım ağrıyor,sık sık balgam geliyor yapışıyor,antibiyotik kullanıyorum bi 10 gün filen geçiyor tekrar başlıyor dedim.o da gel bi muayene edelim dedi,ilk önce boğazıma,sonra kulağıma sonra burnuma baktı .burun deliğinden baktığında burnun içinin kızardığını,bir de daha detaylı bakması gerektiğini söyledi.meğer endoskopi imiş:))neyse ki çok acıtmadı,eşim de gördü burundaki kemik eğri bir taraf çok geniş diğeri dar bu da nefes almayı da zorlaştırıyor dedi.bir antibiyotik,burun spreyi,bir de burun temizlemek için tuz karbonat karşımı yapıp her gün mutlaka kullanmam gerektiğini,kullanmazsam hapların işe yaramayacağını söyledi.ameliyatın 1 saat süreceğini dış tarafa hiç dokunulmadan kıkırdakların düzeltilip kırılacağını,1 gün hastane,10 gün istirahatte geçeceğini söyledi.
şimdi ben yalnızca bu sorunların ben de oldupunu zannediyordum,ameliyat değince çok şaşırdım,başka doktorlara da gitmek istiyorum,siizn bu sorundan sıkıntı çeken tanıdıklarınz,ameliyat olmuşlarsa şimdi nasıllar ve İzmir de hangi doktorları önerirsiniz?