- Konu Sahibi Garfield666
-
Bende kaç gündür dr araştırmanındayım.karşıyaka tarafındayım.can hastanesinde kardeşim ameliyat oldu sonrasında çok yakınımızı yönlendirdik hastaneye herkes memnun kaldı.hastane güzel yeni olmasından mı bilmiyorum sakin de hep.ama emre beyi bilemiyorum benim araştırmalarım da cıktı karşıma..
Tahlil ücretinin olmaması çok iyiymiş.emre beyi tanımıyorum canım hiç 'te gitmedim.Saol canim yazdigin cevap icin. Evet hastane sakin. Ustelik normal tahliller icinde ucret almiyorlar.
Bende simdilik baska bir yer bulamadim. Hamilemisin? Emre beye mi gidiyorsun?
Ben de ilk can hastanesine gittim sebnem hanima gidiyordum ama cok ilgili gelmedi bana simdi medicsl park hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum biz istemeden telofinunu verdi istedigim zaman ariyorum cevap veriyor ama tek sorun cok pahalliHadi kizlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu hamike olan ? 9 ay yol arkadaşlığı yapalım beraber
Doktorun kim canım. Ne kadar oduyorsun? Bayan mı? Ben hala can hastanesine devam esiyorumBen de ilk can hastanesine gittim sebnem hanima gidiyordum ama cok ilgili gelmedi bana simdi medicsl park hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum biz istemeden telofinunu verdi istedigim zaman ariyorum cevap veriyor ama tek sorun cok pahalli
Doktorum zekeriya bey her ay 150 tl oduyorum ama memnunum bu hafta gittim bebegim koluyla yuzunu kapatmisti net goremedim diye git biraz dolas gel yine bakalim dedi sirf ben yuzunu goreyim diyeDoktorun kim canım. Ne kadar oduyorsun? Bayan mı? Ben hala can hastanesine devam esiyorum
Kacinci haftadasin canim? Bana omga 3 ve vitamin vermemis daha. Sen nezaman basladinDoktorum zekeriya bey her ay 150 tl oduyorum ama memnunum bu hafta gittim bebegim koluyla yuzunu kapatmisti net goremedim diye git biraz dolas gel yine bakalim dedi sirf ben yuzunu goreyim diye
Simdi gordum. 32 hafta. Cok az kalmis. Hayirlisi ila kucagina al. Kiz mi erkek mi?Doktorum zekeriya bey her ay 150 tl oduyorum ama memnunum bu hafta gittim bebegim koluyla yuzunu kapatmisti net goremedim diye git biraz dolas gel yine bakalim dedi sirf ben yuzunu goreyim diye
Canim 12 haftadan sonra verdi vitamin bebegim kiz olucak allah nasip ederseSimdi gordum. 32 hafta. Cok az kalmis. Hayirlisi ila kucagina al. Kiz mi erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?