• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de kadın doğum uzmanı tavsiyesi 2018

Garfield666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
52
16
88
İzmir
Merhaba arkadaşlar

Ben yeni izmire taşındım. Çiğli tarafında oturuyorum. Hamile kalamıyordum. Tedaviye başlarken rasgele ozel can hastanesine gittim. Dr emre canverenlerle başladım tedaviye. Aşılama oldum. Şuan hamileyim. 7inci haftadayim. Bir onceki doğumumu istanbul balat hastanesi meltem ozben ile yaptım. Harika bir dr du ve cok ilgiliydi. Suan bu ilgiyi burada bulamadığım için ve dr hakkında cok bilgi sahibi olmadığımdan dolayı biraz tedirginim. Emre beyi tanıyan var mı? Veya memnun kaldığınız bir doktorunuz var mı? Suan hangi doktora gidiyorsunuz? Kaçıncı haftadasınız? Bu sureçi beraber geçirelim mi?
Yanıtlarınızı beklıyorum♥️

Bende kaç gündür dr araştırmanındayım.karşıyaka tarafındayım.can hastanesinde kardeşim ameliyat oldu sonrasında çok yakınımızı yönlendirdik hastaneye herkes memnun kaldı.hastane güzel yeni olmasından mı bilmiyorum sakin de hep.ama emre beyi bilemiyorum benim araştırmalarım da cıktı karşıma..

Bende kaç gündür dr araştırmanındayım.karşıyaka tarafındayım.can hastanesinde kardeşim ameliyat oldu sonrasında çok yakınımızı yönlendirdik hastaneye herkes memnun kaldı.hastane güzel yeni olmasından mı bilmiyorum sakin de hep.ama emre beyi bilemiyorum benim araştırmalarım da cıktı karşıma..

Saol canim yazdigin cevap icin. Evet hastane sakin. Ustelik normal tahliller icinde ucret almiyorlar.
Bende simdilik baska bir yer bulamadim. Hamilemisin? Emre beye mi gidiyorsun?

Hadi kizlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu hamike olan ? 9 ay yol arkadaşlığı yapalım beraber
Ben de ilk can hastanesine gittim sebnem hanima gidiyordum ama cok ilgili gelmedi bana simdi medicsl park hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum biz istemeden telofinunu verdi istedigim zaman ariyorum cevap veriyor ama tek sorun cok pahalli

Ben de ilk can hastanesine gittim sebnem hanima gidiyordum ama cok ilgili gelmedi bana simdi medicsl park hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum biz istemeden telofinunu verdi istedigim zaman ariyorum cevap veriyor ama tek sorun cok pahalli
Doktorun kim canım. Ne kadar oduyorsun? Bayan mı? Ben hala can hastanesine devam esiyorum

Doktorum zekeriya bey her ay 150 tl oduyorum ama memnunum bu hafta gittim bebegim koluyla yuzunu kapatmisti net goremedim diye git biraz dolas gel yine bakalim dedi sirf ben yuzunu goreyim diye
Kacinci haftadasin canim? Bana omga 3 ve vitamin vermemis daha. Sen nezaman basladin

Doktorum zekeriya bey her ay 150 tl oduyorum ama memnunum bu hafta gittim bebegim koluyla yuzunu kapatmisti net goremedim diye git biraz dolas gel yine bakalim dedi sirf ben yuzunu goreyim diye
Simdi gordum. 32 hafta. Cok az kalmis. Hayirlisi ila kucagina al. Kiz mi erkek mi?

Back